Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Programe cu finanţări nerambursabile pentru firme
Camera de Comerţ Satu Mare  - Duminica, 19 Aprilie 2015

Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperaţie Cluj si Camera de Comert si Industrie Satu Mare organizeaza un seminar de informare cu tema „Programe cu finantari nerambursabile in sprijinul mediului de afaceri”.

Evenimentul va avea loc în 21 aprilie, ora 12,  în sala de sedinte a Camerei de Comert si Industrie, str. Decebal nr. 4, etaj I.

In cadrul intalnirii se va face o prezentare a programelor cu finantare nerambursabila de la bugetul de stat, derulate de catre Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri (MEIMMMA), prin Directia Politici Antreprenoriale si Implementare Programe pentru IMM (DPAIPIMM) si OTIMMC in anul 2015.

Vor fi prezentate modificarile (importante) aduse de variantele pentru anul 2015 ale procedurilor de implementare a programelor cu finantare de la bugetul de stat, care urmeaza sa fie lansate in scurt timp, precum si alte informatii relevante pentru intreprinzatorii locali.

Un reprezentatnt al Camerei de Comert si Industrie Satu Mare va face o prezentare a noului proiect "Antreprenoriat sustenabil pentru tinerii din regiunile NV si V", care va fi derulat in cadrul programului "Romania Start-up", finantat prin POS DRU 2007-2013.

Sunt invitati sa participe la aceste prezentari intreprinzatori locali care activeaza in toate domeniile de activitate, inclusiv din cooperatie, cat si persoane care nu si-au infiintat pana acum o firma, dar intentionează sa inceapa o afacere si sunt in cautarea unor solutii de sprijin financiar sau sub forma unor cursuri de educatie antreprenoriala.

La finalul prezentarii vor avea loc discutii libere cu intreprinzatorii prezenti, pe teme de interes pentru mediul de afaceri.

1974 vizite
Distribuie pe