Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Expo „Fabricat în Satu Mare” se organizează din nou în luna mai
Florin Răchitan  - Marti, 28 Aprilie 2015

Asociaţia Economică Germano-Română Satu Mare, în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare, organizează evenimentul EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” ediţia a V-a. Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 mai 2015 în hala fostului supermarket Interex.

Detalii despre organizarea şi desfăşurarea evenimentului au fost oferite marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, de preşedintele Asociaţiei Economice Germano-Române, Iuliu Cadar, şi vicepreşedintele Camerei Meşteşugarilor, Tiberiu Markos.

EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă şi își promovează produsele şi serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al judeţului nostru, precum şi de a oferi locuri de muncă tinerei generații în vederea realizării unei cariere profesionale de succes.

Evenimentul va fi o întâlnire a oamenilor de afaceri din municipiul și județul Satu Mare, cu scopul de a prezenta tot ceea ce se creează în Satu Mare, produse și servicii, de a crea legături, oportunitate de networking și generare de Business2Business între firmele din Satu Mare și Regiunea de Nord-Vest a României.

Asociația dorește să fie o punte atât între firmele din România, cât și spre firme din Germania și Austria. Cei care doresc să devină sponsori ai evenimentului o pot face încă beneficiind de mai multe facilități. În acest an sunt definite trei categorii de sponsori:

Sponsor GOLD (peste 5.000 lei sponsorizare): Apariția pe toate materialele publicitare, în spoturile radio și TV, participarea la deschiderea VIP cu 2 invitați, participarea la întreg programul evenimentului, stand propriu de 10 m².

Sponsor SILVER (peste 4.000 lei sponsorizare): Apariția cu sigla pe materialele publicitare, participarea la deschiderea VIP cu 1 invitat, participarea la o parte din programul evenimentului, stand propriu de 8 m².

Sponsor BRONZE (peste 3.000 lei sponsorizare): Apariția numelui pe lista sponsorilor, stand propriu de 6m². Subliniem faptul că există posibilitatea sponsorizării evenimentului și cu sume mai mici.

În calitate de membru al uneia dintre asociațiile organizatoare sau a amândurora, firmele sunt invitate să participe cu stand propriu, beneficiind de tarife preferențiale după cum urmează:

Nr. Crt.

Suprafață

Tarif

1.

6 m² - 12 m²

120 RON/ m²

2.

12 m² - 20 m²

110 RON/ m²

3.

 > 20 m²

100 RON/ m²

Cei care nu sunt membrii pot participa cu stand propriu beneficiind de următoarele tarife: 

Nr. Crt.

Suprafață

Tarif

1.

6 m² - 12 m²

140 RON/ m²

2.

12 m² - 20 m²

130 RON/ m²

3.

 > 20 m²

120 RON/ m²

În acest tarif beneficiați de un stand propriu cu pereți despărțitori, numele societății afișat în mod unitar la toți participanții, masă, două scaune, coș de gunoi. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0261-710316.

Până la acest moment au confirmat că doresc să ne fie sponsori GOLD: Autonet Import SRL, Banca Română de Dezvoltare, Contitech Fluid Automotive România SRL, DRM Draxlmaier România Sisteme Electrice, Nova Oaș SRL, Polipol Mobila SRL, Technosam SRL, sponsori SILVER: Anvis ROM SRL și sponsori BRONZ: Best Consulting, ZES Zollner Electronic SRL.

 S-au înscris un număr de 35 de firme sătmărene precum: Autonet Import SRL, Autonova S.A., Aurora S.A., Agenda Setting SRL, Blach Steel Profesional, Creative Screen, Contitech Fluid Automotive România SRL, DRM Draxlmaier România Sisteme Electrice, Erdsteel, Hutton SRL, HSC Instalatii SRL, Metamob, MPL Engineering, Nova Oaș, Plumbek Consulting SRL, Polipol Mobila SRL, RatioTerm, Sam Mills, Stahlbau Hermann, Sollpress, Technosam, TIE Services International SRL, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, VMV SRL, ZES Zollner Electronic SRL, cu o suprafață expozițională de peste 300 mp.

Până în prezent am lansat invitația ambasadei Germaniei din România, confirmându-ne prezența atașatul economic Sebastian Groming, Consulatelor Germaniei din Timișoara și Sibiu, parlamentarilor sătmăreni. La eveniment vor participa reprezentanții celorlalte 7 cluburi economice germane din România, Camera de Comerţ și Industrie Germană din București (AHK Rumänien), președintele Clubului Germano-Maghiar din Budapesta, precum și invitați din Germania, Austria, Ungaria și Olanda.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm.ro.

Deschiderea festivă va avea loc în 21 mai, orele 13,00, programul de joi fiind 13.00 – 18.00, iar vineri și sâmbătă 10.00-18.00. 

2090 vizite
Distribuie pe