Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Noul directorul al Draxlmaier - primele 100 de zile de mandat
Florin Răchitan  - Joi, 4 Iunie 2015

Numit recent la conducerea societăţii Draxlmaier din Satu Mare, directorul Sorin Ghiţă a prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, un bilanţ al primelor 100 de zile în această funcţie, referindu-se atât la problemele din ultima vreme, cât şi la proiectele aflate în derulare.

Consolidarea companiei prin atragerea de noi proiecte și perpetuarea unei comunicării interne eficiente sunt prioritățile de bază ale noului Director General al companiei DRÄXLMAIER Satu Mare, Sorin Ghiță, în primele 100 de zile de mandat.

Pentru ca fabrica să își continuie dezvoltarea, noul director s-a asigurat că există o continuitate a comenzilor direcționate către DRÄXLMAIER Satu Mare, iar clienții sunt mulțumiți de calitatea produselor.

Conform unei analize încheiate recent, care a urmărit stabilirea motivelor pentru care clienții aleg acest punct de producție, stabilitatea și disciplina sunt criterii de selecție cel puțin la fel de importante ca experiența echipei de producție și calitatea produselor livrate.

”În ultima perioadă am avut o serie de întâlniri cu clienți și potențiali clienți, care mi-au confirmat faptul că fabrica din Satu Mare este privită cu încredere pentru că facem tot posibilul să avem un mediu de lucru sigur și armonios. Suntem punctul de lucru cu cei mai mulți angajați, dar am reușit mereu să găsim cele mai bune soluții atât pentru salariații noștri, cât și pentru clienți. Este un echilibru corect pe care este necesar să îl menținem și să îl perpetuăm” - a declarat Sorin Ghiță, Directorul General al DRÄXLMAIER Satu Mare.

Pentru consolidarea comunicării interne, noul director a implementat un program de audiențe în cadrul fabricii. Practic orice angajat are posibilitatea să aibă un dialog direct și nemijlocit cu noul director general al fabricii, lucru care are deja un impact pozitiv asupra angajaților.

”Îmi doresc să fiu în permanență aproape de oameni, să le cunosc nevoile. Pun mare preț pe munca în echipă și consider că aici, la DRÄXLMAIER, o companie de familie, doar printr-un dialog sincer și asumat putem să rezolvăm diferitele provocări, inerente pentru orice fel de business” - a adăugat Sorin Ghiță.

În prima etapă a mandatului său, Sorin Ghiță s-a implicat și în optimizarea proceselor de producție, astfel încât să le facă oamenilor munca mai ușoară. Rezultatele obținute în urma acestor măsuri se reflectă atât în eficientizarea modului de lucru, cât și în menținerea unui standard de calitate ridicat, la nivelul căutat de clienții DRÄXLMAIER Satu Mare

Colaborarea din cadrul echipelor de lucru este un alt aspect foarte important în viziunea noului Director General de la DRÄXLMAIER Satu Mare. În acest scop a fost implementat un program de școlarizare pentru maiștri. Este vorba despre un program de lungă durată, care va cuprinde toate departamentele și care abordează teme precum comunicarea, managementul relațiilor de muncă, prioritizarea și implementarea unor noi metode de lucru. 

1240 vizite
Distribuie pe