Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Spaţii disponibile în cea mai modernă clădire de birouri din Satu Mare
PR Nisco Invest  - Vineri, 17 Aprilie 2009

Nisco City Center este cel mai nou imobil de birouri situat in centrul orasului Satu-Mare, oferind toate facilitatile, confortul si dotarile unui ansamblu de birouri si spatii comerciale modern.

Proiectul finalizat in 2008 reprezinta investitia firmei Nisco Invest din Cluj-Napoca si este amplasat pe strada pietonala Corneliu Coposu nr. 2. Nisco City Center dispune de un regim de inaltime D+P+7E, cu un confort deosebit si un concept arhitectural la standarde europene.

 

Sediul oricarei institutii sau companii reprezinta o prima carte de vizita extrem de importanta, ce reflecta in mod direct profesionalismul si calitatea serviciilor prestate.

Plecand de la aceste considerente in care crede cu tarie, dezvoltatorul Nisco Invest a finalizat la inceputul anului 2008 cea mai noua cladire de birouri din centrul orasului Satu-Mare, imobilul Nisco City Center. Spatiile de birouri ultracentrale reprezinta astfel, pentru orice companie, o excelenta oportunitate de investitie si dezvoltare.

 

Fiecare spatiu comercial de la parter si demisol are intrare proprie din strada, accesul la birourile de la nivelurile superioare ale cladirii fiind separat, asigurat de un lift ultramodern care deserveste intreaga cladire.

 

Nisco City Center are o pozitie ultracentrala, beneficiind de proximitate fata de institutiile administrative locale:  Primaria, Prefectura, Consiliul Judetean, dar si fata de banci, cabinete de avocatura si notariale, case de consultanta si alte institutii aflate in zona centrala.

 

In acest moment 80% din imobilul NISCO CITY CENTER este deja vandut sau inchiriat, spatiile fiind achizitionate sau inchiriate de catre  companii de renume din Satu-Mare ce activeaza in diverse domenii: arhitectura si design, consultanta, agentii imobiliare, firme de asigurari, printre care se numara: AIG, ALTEX, ARHIVIPS, CAMERA DE CONSULTANTA EUROPEANA, COMCAS.

 

Ultimele spatii comerciale si de birouri din cladirea Nisco City Center sunt disponibile atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, tranzactia urmand a se incheia direct cu dezvoltatorul, fara comisioane si fara intermediari.

Spatiile se predau catre cumparatori semifinisate -tamplarie termopan, instalatii sanitare, instalatii termice si corpuri de incalzire, instalatii electrice, utilitati, usi interioare import, usa metalica la intrarea in apartament, tencuieli gletuite la pereti si tavane, pardoseli brute - in timp ce casa scarii si coridoarele sunt complet finisate. Deasemenea, birourile pot fi predate si finisate.

 

In sprijinul viitorilor cumparatori, dezvoltatorul Nisco Invest vine cu solutii flexibile de plata: plata in rate – prestabilite - cu posibilitatea luarii in folosinta a spatiului achizitionat inainte de plata integrala.

 

Pentru informatii suplimentare, Echipa de Vanzari va sta la dispozitie la numerele de telefon 0723.175.577 sau 0742.357.464  pe adresa de email marius.stan@nisco.ro, pe website-ul www.nisco.ro  sau direct la biroul de pe str. Corneliu Coposu nr.2 et.3, birou 41.

Tags: birouri  nisco city center  
4727 vizite
Distribuie pe