Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zboruri Wizz Air între Satu Mare și Londra-Luton
Florin Răchitan  - Luni, 5 Septembrie 2016

Negocierile începute anul trecut de fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, dau roade odată cu finalizarea lucrărilor de extindere și modernizare a Aeroportului Internațional Satu Mare.

Actualul președinte al Consiliului Județean, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus și directorul aeroportului, Nicolae Fechete, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Satu Mare devine cea mai nouă destinație românească a companiei aeriene low-cost Wizz Air, aceasta lansând două zboruri săptămânale  către Londra-Luton.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, WIZZ a adăugat aeroportul din Satu Mare reţelei sale care devine cea de-a zecea destinație românească ce beneficiază de zborurile cu prețuri reduse ale companiei.

Începând din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta orașul din nord-vestul României cu Londra-Luton, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internațională de pe acest aeroport.

Cu noile zboruri spre şi dinspre Satu Mare, Wizz Air îşi va întări poziţia de companie care oferă cea mai mare conectivitate dintre România şi restul Europei şi de promovare a dezvoltării economice în întreaga ţară. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe www.wizzair.com  de la 109 RON.

 

                                                 PRIMA RUTĂ WIZZ AIR DIN SATU MARE:

Ruta

Zile

Data de start

Tarife de la*

Satu Mare – London Luton

luni, vineri

31 octombrie

RON 109

 

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air declară: “Wizz Air continuă să probeze angajamentul faţă de România drept cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală care oferă cele mai mici tarife şi cea mai bună experienţă la bordul aeronavelor sale. Suntem încântaţi să anunţăm Satu Mare ca fiind aeroportul WIZZ cu numărul 10 din România şi să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaţionale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât binevenită pentru clienţii noştri din această parte a ţării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi oraşe din nord-vestul ţării, ce are de oferit multe atracţii turistice”.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, afirmă: "Suntem foarte bucuroși că la finalizarea lucrărilor de modernizare deja am și reușit să umplem cu conținut valoros această investiție. Cursa de LondraWizz Air deschide județul Satu Mare către Europa de Vest. Acest lucru conferă un potențial important regiunii noastre pe plan cultural, turisticși economic. În următoarea perioadă vom lucra pentru a facilita noi curse internaționale după această primă cursă”.

Președintele Consiliului Județean a completat că în perspectivă este posibilă și deschiderea unor noi curse aeriene spre alte destinații din Europa, în condițiile în care se dorește ca aeroportul din Satu Mare să fie poarta aeriană spre Nord-Vestul României, deservind și potențialii pasageri din județele vecine. 

Tags: zboruri  wizz air  londra  luton  satu mare  
14960 vizite
Distribuie pe
Anghel Anghel
Pretul la 2 bilete satu mare luton
2018-06-04 18:41:37