Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zboruri din Oradea și Cluj spre Constanța, din sezonul estival 2017
Florin Răchitan  - Luni, 5 Septembrie 2016

Vești bune și de pe celelalte aeroporturi din regiune! Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 27 aprilie 2017, operatorul aerian Blue Air va demara operarea de zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Constanța.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare. Biletele de avion vor fi disponibile pe site-ul www.blueairweb.com, precum și la agențiile partenere Blue Air, anunță Pagina de Lifestyle.

Rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj,  David Ciceo, a precizat: „Zborul intern Cluj-Napoca – Constanţa, va reprezenta cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni, Iaşi şi Timişoara. Această rută va facilita călătoriile spre litoralul românesc atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.”

Din aceeași dată, aceeași companie va opera curse săptămânale pe relaţia Oradea - Constanţa şi retur, a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, Primăria Oradea, citată de Bihoreanul.

Introducerea noului zbor intern este meritul Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (APTOR), care a colaborat pentru realizarea conexiunii dintre Oradea şi Constanţa cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Blue Air.

"Introducerea de noi zboruri interne face parte din strategia de atragere a turiştilor în Oradea - Băile Felix pe care Asociaţia o are în implementare. Deschiderea acestei noi rute este o premieră, în ultimii 25 de ani singurul zbor direct intern fiind cel către Bucureşti" - se precizează în informarea municipalităţii orădene.

Prima cursă Oradea - Constanţa este programată pe 27 aprilie 2017. Cursele între cele două destinaţii vor fi săptămânale şi vor fi deschise pe parcursul tuturor celor patru sezoane ale anului.

Aceste curse au fost anunțate după ce în cursul săptămânii trecute a aterizat pe aeroportul din Cluj primul zbor de la Istanbul al companiei Turkish Airlines.

Decizia de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului și oportunităților pe care le oferă această parte a României. Începând cu 1 septembrie 2016, Turkish Airlines va opera cursa Cluj – Istanbul de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții, informează Pagina de Lifestyle.

Pentru început, prețul unui  bilet pe ruta Istanbul – Cluj începe de la 99 de dolari și al unuia de la Cluj la Istanbul,  de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

Tags: zboruri  blue air  cluj  oradea  constanta  istanbul  turkish airlines  
2364 vizite
Distribuie pe