Locale Altele
Duminica, 5 Decembrie 2021
Dum, 5 Dec 2021
METRO Cash & Carry sărbătoreşte Ziua Micilor Afaceri
Metro Cash&Carry  - Marti, 4 Octombrie 2016

Fie că este vorba despre o cafenea, o pensiune de familie, un magazin non-stop sau o grădiniţă – milioane de oameni vizitează micile afaceri private unde se simt mai mult decât bineveniţi în fiecare zi.

Pentru a aduce un tribut dăruirii cu care proprietarii de afaceri îşi desfăşoară activitatea zilnică, METRO Cash & Carry a stabilit o zi specială în onoarea realizărilor acestora: Ziua Micilor Afaceri, sărbătorită pe data de 11 octombrie 2016, în 25 de ţări – cu participarea a milioane de afaceri, clienţi şi cu oferte speciale.

Toţi proprietarii de afaceri sunt invitaţi să participe, prin înregistrarea la www.ziuamicilorafaceri.ro, precum şi să creeze oferte speciale pentru Ziua Micilor Afaceri.

În fiecare zi, milioane de antreprenori devotaţi, din întreaga lume, aduc dinamism în vieţile noastre, prin intermediul ideilor lor unice care vin în întâmpinarea nevoilor noastre,” afirmă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România. „Ei reprezintă motorul social și economic al comunităţilor noastre, furnizând servicii esenţiale şi oferind milioane de locuri de muncă oamenilor din întreaga lume. Prin această zi specială, la METRO, dorim să ne exprimăm admiraţia şi recunoştinţa pentru micile afaceri de pretutindeni”, adaugă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

Anul acesta sărbătorim Ziua Micilor Afaceri pe 11 octombrie 2016, în toate cele 25 de ţări în care METRO Cash & Carry operează, mizând pe participarea a peste 21 de milioane de proprietari de afaceri. Compania intenţionează să o transforme într-un eveniment global anual, programat în a doua zi de marţi a lunii octombrie. Evenimentul doreşte să le ofere proprietarilor de afaceri atenţia pe care aceştia o merită şi sprijinul necesar pentru a construi reţele puternice împreună cu toţi cei care le împărtăşesc pasiunea. Ziua Micilor Afaceri aduce în prim-plan o diversitate de promoții, produse şi oferte speciale, precum şi multe alte surprize. În plus, proprietarii de afaceri vor crea şi numeroase activităţi şi evenimente inedite.

Ca lider al comerţului cu ridicata cu autoservire, METRO este mândră să fie asociată cu o zi care aduce proprietarii de afaceri şi clienţii împreună, contribuind, totodată, la promovarea micilor afaceri din întreaga lume,” afirmă Pieter Boone, CEO METRO Cash & Carry.

Platforma dedicată campaniei, disponibilă la www.ziuamicilorafaceri.ro, conţine toate informaţiile necesare, proprietarii de afaceri înregistraţi putând beneficia gratuit de materiale promoţionale puse la dispoziţie pentru a-şi sprijini propriile activităţi de marketing. Mai mult, participanţii înscrişi vor primi actualizări cu privire la ofertele speciale şi  vor beneficia de cooperare din partea partenerilor şi furnizorilor.

Vă invităm să vizitaţi platforma campaniei disponibilă la www.ziuamicilorafaceri.ro sau www.metro.ro pentru mai multe informaţii şi înregistrare.

Tags: metro  ziua  afaceri  mici  
1145 vizite
Distribuie pe