Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patronatul s-a întâlnit cu o parte a candidaților sătmăreni la Parlament. Și cu Clotilde Armand.
Florin Răchitan  - Luni, 28 Noiembrie 2016

Păstrând tradiția de la ultimele alegeri, filiala sătmăreană a Uniunii Naționale a Patronatului Român a organizat luni o întâlnire la care i-a invitat pe candidații tuturor partidelor politice care participă la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Scopul întâlnirii a fost consultarea în vederea unei eventuale colaborări pe termen lung între mediul de afaceri sătmărean și viitorii reprezentanți ai județului în Parlamentul României, primul pas fiind cunoașterea proiectelor pe care le propun viitorii parlamentari pentru dezvoltarea sectorului economic.

La întâlnire au participat reprezentanții majorității partidelor politice implicate în actuala campanie electorală, absenții find cei ai PSD și ALDE, aspect care nu a fost trecut cu vederea în comentariile celor prezenți.

Conducerea UNPR Satu Mare, în frunte cu președintele Tiberiu Markos, au pregătit un set de întrebări, la care candidații au răspuns prezentând fragmente din programele electorale ale propriilor partide sau viziunea personală despre soluțiile potrivite dezvoltării economiei județului Satu Mare.

O prezență inedită a fost cea a vicepreședintelui Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, sosită la Satu Mare pentru a-și lansa cartea și pentru a se întâlni cu susținătorii formațiunii sale politice.

În stilul caracteristic, ea i-a întrebat pe organizatori “cine sunt ei?” și dacă nu cumva fac parte din “sistem”, dând asigurări că partidul pe care îl reprezintă este unul anti-sistem, după care a vorbit despre lipsa încrederii oamenilor în parlamentari. La o întâlnire cu viitorii parlamentari, în care ea o susținea pe candidata sătmăreană a partidului ei pentru Senat, Anca Sabou. 

Tags: patronat  intalnire  clotilde armand  
1437 vizite
Distribuie pe