Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Rebranding: Auchan Satu Mare devine Aushopping
Aushopping Satu Mare  - Joi, 8 Decembrie 2016

Centrul Comercial Auchan Satu Mare se va redeschide în 15 decembrie, noul spațiu oferind o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Satu Mare. Astfel, noul centru, situat pe strada Drumul Careiului nr. 77-79, îi așteaptă pe sătmăreni începând cu 15 decembrie să se bucure de beneficiile pe care acest centru le oferă.

Procesul de renovare include extinderea suprafeței închiriabile a galeriei comerciale cu 250 mp, ce a permis extinderea numărului de magazine și, astfel, îmbogățirea mixului comercial. De asemenea, ca parte a acestui proces, a fost modernizat interiorul centrului comercial, pentru a crea o nouă atmosferă vibrantă și plină de energie, cât și zonele de relaxare.

În această lună, noul Centru Comercial va oferi comunității locale un loc animat, unde se vor putea bucura de evenimente și momente speciale, și de o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Satu Mare.

"Ne bucurăm că putem reda comunității locale un centru comercial modern cele oferă oamenilor o experiență nouă. Lucrările s-au derulat în paralel cu activitatea centrului comercial și doresc să le mulțumesc comercianților și clienților pentru sprijinul și înțelegerea acordate. Vom continua să investim în acest proiect pentru a aduce o valoare adăugată experienței de shopping” - afirmă Tatian Diaconu, Director General Immochan România.

"Centrul nostru comercial a fost construit în 2006 și a sosit momentul să le oferim sătmărenilor mai mult, un centru comercial modern și plin de culoare. Prin extinderea suprafeței galeriei comerciale, noul concept aduce branduri internaționale noi, un confort sporit pentru cei care ne trec pragul, totul într-o atmosferă deosebită” - declară Adrian Tureanu, Directorul Centrului Comercial Aushopping Satu Mare.

Brandurile nou intrate sunt CCC și TXM, care alături de Pepco și Takko asigură o foarte bună reprezentare a segmentului de fashion. Oferta este completată de Silvarom, Jysk și Altex.

Tags: rebranding  auchan  aushopping  
2865 vizite
Distribuie pe
Delete
Asta e un articol facut de un copil de 7 ani? Auchan satu mare devine aushopping?????? 250 metri patrati?????? Stiti cat e 250 mp? Ce faceti ? Va jucati de-a presa ca sa stropiti secretarele?
2016-12-15 18:41:11