Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dezvoltarea firmei = dezvoltarea angajatului, la Metamob
Metamob SRL  - Joi, 9 Februarie 2017

Un mediu de lucru plăcut, în care angajații sunt încurajați să gândească, să aibă propriile idei și motivați să se dezvolte atât personal cât și profesional. Traininguri, conferințe, prezentări de cărți, o bibliotecă a firmei, reduceri la piscină şi o viitoare sală de fitness proprie, toate acestea sunt disponibile angajaților Metamob.

Suntem producători de pânze panglică și pânze de gater din anul 1997 și începând cu anul 2007 exportăm produsele noastre în țări precum Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania, Elveţia, SUA, nu aveam cum să reușim fără un colectiv motivat. Ne propunem să continuăm să creștem și să ne extindem, de aceea avem nevoie de oameni dedicați și pasionați de munca lor, știm că angajații sunt cea mai importantă resursă.

Am înțeles că dezvoltarea angajaților înseamnă dezvoltarea firmei și reciproc. Creștem împreună și facem planuri de viitor împreună. Felul în care se simte angajatul la muncă îi influențează modul de lucru și desigur nivelul de implicare în activitatea pe care o desfășoară, de aceea ne dorim să contribuim prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a-i ajuta pe angajați să se dezvolte.

Punem la dispoziția personalului nostru, în fiecare an, posibilitatea de a participa la seminarii de nivel internațional, precum cele a lui Brian Tracy sau Tony Robbins. De asemenea, sunt încurajați să participe la conferințe şi prezentări, să citească diverse cărți specializate pe domeniul lor de activitate sau cărți de dezvoltare personală ce oferă un plus de motivație.

Angajații beneficiază de reduceri la piscinele de la Aquastar, având și ședințe gratuite de masaj, fiind îndrumați spre a-şi îngrijii sănătatea. Încurajăm un stil de viaţă sănătos şi prin politica noastră anti-fumat, având un număr redus de fumători, în cadrul firmei, 3,49 % comparativ cu media pe România (25% dintre adulţii din România se declara fumători). Oferind sprijinul necesar am ajutat o parte din personal să renunţe la acest viciu în timp.

Pentru a promova un spirit fair-play, angajații îşi aleg prin vot liderul echipelor de producţie și părerea tuturor este importantă, dorind să fim o echipă bine închegată. Cum te-ai simţi dacă ai avea puterea să alegi propriul tău șef?

Având valorile companiei bine stabilite: integritate, dezvoltare personală și profesională, modestie, creativitate și inovare, orientare spre client, stil de viață sănătos și nu în ultimul rând flexibilitate, dorim să evoluăm. Pe lângă aceste aspecte, prin sistemul de productie pe care Metamob îl dezvoltă prin implementarea lean managementului și a altor sisteme performante (ex. tăierea cu laser) ne îndreptăm spre cea de-a patra Revoluție Industrială, iar tu poți fi parte din acest proces!

Aşadar, suntem în căutare de oameni care își doresc să se dezvolte și să crească alături de noi. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0737-855.518 sau trimiteți un e-mail la hr@metamob.ro 

Tags: angajari  metamob  conditii  
4239 vizite
Distribuie pe