Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Sătmărenii au decis: cele mai bune firme angajatoare din județ
SM Online  - Joi, 16 Februarie 2017

În urmă cu zece zile, Satu Mare Online a propus cititorilor săi un concurs inedit, în care i-a invitat să-și exprime părerea despre firma pe care o consideră cea mai bună angajatoare din județ și, totodată, să-și exprime opțiunea prin vot în acest sens.

Două treimi din cele peste 170 voturi exprimate de cititorii Satu Mare Online în cadrul concursului lansat în urmă cu zece zile au fost obținute de societățile Autonet și Zollner, cu un ușor avantaj (diferență de doar 3 voturi!) pentru prima firmă.

Rezultate bunicele au obținut și următoarele clasate, Electrolux, Draxlmaier și Contitech.

Chiar dacă nu este unul oficial sau reprezentativ, scrutinul va servi, cu siguranță, conducerilor și departamentelor HR ale companiilor sătmărene să tragă concluziile necesare pentru calibrarea unor strategii eficiente în domeniul resurselor umane.

Așa cum am promis, în urma unei trageri la sorți oferim unora dintre participanții la scrutinul nostru premii constând în stickuri USB, sticle de vin din podgoriile Beltiugului, trusă de scule și un Mini CD Player. Câștigătorii au fost deja anunțați pe adresele de e-mail cu care s-au înscris în concurs și sunt așteptați să-și ridice premiile de la redacția SM Online. Felicitări!

Tags: concurs  angajatori  final  
2885 vizite
Distribuie pe