Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Florisal face complex rezidenţial şi galerii comerciale la Cluj
Florin Răchitan  - Vineri, 24 Februarie 2017

Construcţia galeriilor comerciale Platinia va fi terminată până la sfârşitul lunii martie, iar apoi retailerii vor veni să îşi ocupe, doteze şi decoreze spaţiile închiriate, anunţă Ziua de Cluj.

Hipermarketul din noul spaţiu comercial face parte din lanţul belgian Mega Image, iar galeriile vor mai avea peste 40 de magazine, restaurante şi cafenele, sală de fitness, farmacie, un office al Băncii Transilvania şi agenţie de turism.

Toate acestea fac parte din complexul imobilar Platinia, care are 320 de apartamente cu 2,3 şi 4 camere şi 535 de locuri de parcare, pe două nivele. Un număr de 200 de apartamente au fost vândute deja, semifinisate, iar proprietarii au termen până în 31 martie să le finiseze. Alte 120 de apartamente vor fi închiriate în regim apart-hotel.

Ansamblul este ridicat de omul de afaceri Vasile Puşcaş, cel care controlează societăţile Florisal şi Drusal, responsabile pentru serviciile de salubrizare din Satu Mare, respectiv Baia Mare.


Consiliul Local Satu Mare tocmai a aprobat o taxă suplimentară de mediu, impusă de Uniunea Europeană, ce va fi colectată de Florisal, astfel că valoarea facturilor emise de către această societate pentru populaţie va creşte cu aproximativ o treime faţă de valoarea anterioară, ajungând la peste 10 lei/persoană/lună.

Tags: florisal  platinia  cluj  
3979 vizite
Distribuie pe