Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Birouri de vânzare sau de închiriat, la preţuri promoţionale şi soluţii flexibile de plată
SM Online  - Joi, 14 Mai 2009

Nisco City Center vine in sprijinul viitorilor chiriasi sau cumparatori cu chirii promotionale si solutii flexibile de plata la cumpararea spatiilor.

 

Pentru spatiile diponibile cu suprafete intre 46-347 mp, preturile incep de la 6,9 eur + TVA /mp pentru inchiriere si 527 eur + TVA / mp pentru vanzare.

 

In acest sens, Nisco City Center a deschis un birou de vanzari in cadrul cladirii, situat pe str. Corneliu Coposu nr.2, etaj 3, birou 41. In cadrul biroului de vanzari, echipa Nisco City Center  ofera consultanta celor interesati, in alegerea celui mai potrivit birou conform cerintelor clientului.

Biroul de vanzari este deschis de luni pana vineri, intre orele
09:00-17:00, iar in vederea stabilirii unei vizite a spatiilor sunteti invitat sa vizitati biroul de vanzari sau puteti contacta echipa Nisco City Center la nr. de telefon 0723-175.577 sau 0723-277.863.

 

Tranzactia se va incheia direct cu dezvoltatorul, fara comisioane si fara intermediari. Spatiile se predau catre cumparatori sau chiriasi semifinisate - tamplarie termopan, instalatii sanitare, instalatii termice si corpuri de incalzire, instalatii electrice, utilitati, usi interioare import, usa metalica la intrarea in apartament, tencuieli gletuite la pereti si tavane, pardoseli brute - in timp ce casa scarii si coridoarele sunt complet finisate. De asemenea, birourile pot fi predate si finisate.

 

Nisco City Center este singurul IMOBIL DE BIROURI situat in centrul orasului Satu-Mare, oferind toate facilitatile, confortul si dotarile unui ansamblu de birouri si spatii comerciale moderne.

Proiectul este amplasat pe strada pietonala Corneliu Coposu nr. 2 si dispune de un regim de inaltime D+P+7E, cu un confort deosebit si un concept arhitectural la standarde europene.

Parterul imobilului gazduieste un bistro, iar la nivelele superioare spatiile au fost achizitionate sau inchiriate de catre  companii de renume din
Satu-Mare ce activeaza in diverse domenii: arhitectura si design, consultanta, agentii imobiliare, firme de asigurari, printre care se numara: AIG, ALTEX, ARHIVIPS, CAMERA DE CONSULTANTA EUROPEANA.

 

Fiecare spatiu comercial de la parter si demisol are intrare proprie din strada, accesul la birourile de la nivelurile superioare ale cladirii fiind separat, asigurat de un lift ultramodern, care deserveste intreaga cladire.

 

Nisco City Center are o pozitie ultracentrala, beneficiind de proximitate fata de institutiile administrative locale:  Primaria, Prefectura, Consiliul Judetean, dar si fata de banci, cabinete de avocatura si notariale, case de consultanta si alte institutii aflate in zona centrala.

Tags: nisco  city  center  birouri  inchirieri  vanzari  
4578 vizite
Distribuie pe