Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
“Afaceri la Feminin” - singura conferinta dedicata femeilor active, incepe la Baia Mare
Maramures Business Club  - Marti, 28 Martie 2017

A mai ramas foarte putin timp pana la deschiderea celui mai important eveniment de antreprenoriat si inspiratie pentru femeile active din regiunea Maramures-Satu Mare. Peste 100 de femei antreprenori, manageri si specialisti in diferite domenii se vor intalni la “Afaceri la Feminin” pentru 5 ore pline de inspiratie, rasfat, energie pozitiva si antreprenoriat.

Evenimentul este organizat de Maramures Business Club si va avea loc la Millennium Business Center din Baia Mare, sala M1, avand doua parti: prima parte va cuprinde un panel de discutii pe tema “Starea femeii in societatea romaneasca” sub forma unui dialog deschis intre speakeri si participante, urmand ca in partea a doua, fiecare speaker sa sustina o prezentare pe diferite teme, precum leadership, echilibru intre viata personala si profesionala, antreprenoriat, brand personal, succesul femeii intr-o lume a barbatilor etc.

Participantele vor avea ocazia sa interactioneze si sa asculte sase speakeri, femei de succes din Romania. De la Simona Baciu, fondatoarea si presedintele Transylvania College, scoala privata cu cel mai mare prestigiu din Romania, continuand cu Ramona Cuc, fondatoarea si proprietara agentiei imobiliare RE/MAX Grup de Lux din Cluj-Napoca, Alina Pop, CEO Electrogrup, unul dintre cei mai tineri manageri executivi al unei mari companii din tara sau Monica Soare, Managing Partner Artwin Consulting, unul dintre cei mai buni specialisti HR din regiune. Totodata, la eveniment vor fi abordate si subiecte privind calitatea vietii femeilor, de catre Larisa Petrini, Health Coach DNAfit si CEO reLife, si Cristina Varo, coach si trainer in relatii interumane.

Programul evenimentului:

14:30 – 15:00 – Inregistrarea participantilor

15:00 – 15:10 – Deschiderea evenimentului

15:10 – 16:10 – Panel “Starea femeii in societatea romaneasca”

16:10 – 16:30 – Q&A Panel

16:30 – 16:45 – Coffee Break 1

16:45 – 18:00 – Prezentari speakeri Partea 1

Larisa Petrini – “Lifestyle Design pentru succes“

Cristina Varo – “A trai in rezonanta cu tine si cu alegerile tale“

Ramona Cuc – “Cu totii ne nastem cu "aripi", depinde de fiecare dintre noi daca decidem sa zburam sau nu“

18:00 – 18:10 – Coffee Break 2

18:10 – 19:30 – Prezentari speakeri Partea a 2-a

Simona Baciu – “Asigurarea echilibrului intre viata personala si cea profesionala“

Alina Pop – “Femeia in afaceri“

Monica Soare – “LeaderSHE – Arta de a invinge“

20:00 – Inchiderea evenimentului

Daca inca nu v-ati rezervat biletul, puteti sa o faceti acum printr-un click aici: http://bit.ly/afaceri-feminin. Interesul extrem de crescut pentru acest eveniment a facut sa ramana doar cateva bilete disponibile. Participantele vor primi vouchere si produse de ingrijire din partea partenerilor evenimentului.

Parteneri Gold: Harpoon Marketing, Bioderma.

Partener oficial de transport: ATP Motors

Partener Tehnic: Logitech

Parteneri: Answear.ro, Pensiunea La Fontana, AVON, Tobby Office, Editura Publica, Ambiance Deco, Sinestezic, Floraria Magnolia, Casa Dobro, Revoire, Clinica Cosmedica, Paradise Kiss Beauty Academy, Tablou de Nunta, BT CLUB

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopti Baia Mare, Glasul Maramuresului, Satu Mare Online.

Despre organizator:

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din regiunea Maramures - Satu Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 4 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din peste 40 de antreprenori si manageri preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

Tags: femei  afaceri  conferinta  baia mare  
1103 vizite
Distribuie pe