Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Mai mult de 100 de participante la “Afaceri la Feminin”
Maramures Business Club  - Marti, 4 Aprilie 2017

Săptămâna trecută a avut loc prima ediție a conferinței inspiraționale "Afaceri la feminin", un eveniment organizat de Maramures Business Club în premieră pentru regiunea Maramureș - Satu Mare, dedicat 100% femeilor. 

Nu mai puţin de 120 de femei antreprenori, directori și specialiști în diferite domenii au ales să-și petreacă după-masa în compania celor 6 invitate, care au reușit prin farmecul lor și prin poveștile lor de viață să le capteze atenția participantelor timp de 6 ore.

Participantele au avut ocazia să le cunoascăn și să se lase inspirate de Larisa Petrini - Health Coach DNAfit si CEO reLife, Simona Baciu - fondatoarea si președintele Transylvania College, Cristina Varo - coach si trainer in relații interumane, Alina Pop - CEO Electrogrup Lux, Ramona Cuc -  fondatoarea și proprietara agenției imobiliare RE/MAX Grup de Lux din Cluj-Napoca și Monica Soare - Managing Partner Artwin Consulting.

Evenimenul a început cu un panel de discuții sub forma unui dialog deschis pe tema "Starea femeii în societatea românească" în care invitatele au împărtășit participantelor din propria lor experiență care au fost obstacolele de care s-au lovit ca femei într-o lume a bărbaților, cum au reușit să le depășească și ce ar schimba dacă ar fi să o ia de la capăt.

În partea a doua, fiecare invitată a avut o prezentare individuală, cu teme de maxim interes pentru participante, precum: sănătate și nutriție, dezvoltare personală, brand personal, leadership, antreprenoriat și cel mai important cum să reușești să creezi un echilibru între viața personală și cea profesioală. 

"Afaceri la Feminin" a fost un eveniment inedit, în premieră pentru regiunea Maramureș - Satu Mare. A fost o veritabilă provocare organizarea lui, însă a meritat. Faptul ca la Baia Mare am avut peste 120 de participanți la un eveniment de business și inspirație dedicat femeilor active ne-a arătat cât de importante sunt astfel de proiecte, care coagulează energii creative extraordinare. Mărturiile pozitive ale participantelor și speakerilor invitați ne dau speranța că acest eveniment se va transforma într-o tradiție." - a declarat Janina Borsan, organizator.

Ce spun participantele:

"Am venit foarte obosita, dar am plecat plina de energie si...atat de bucuroasa ca am avut ocazia sa va vad pe toate! Borsan Janina, felicitari, multumesc si MAI VREAU!!!" - Adriana Mateiaș. 

"Eu, personal, am simtit multa emoție la maratonul motivational de ieri. Împreună cu câteva din doamnele din WORK AT HOME MOMS BAIA MARE, ne-am regăsit in cuvintele minunatelor doamne care ne-au incantat ieri. Sunt mega recunoscătoare pentru shake-ul de energie, motivatie, emoție, feminitate, succes, profesionalism, umor si vibe pozitiv !!! E ca si cum am vazut o proiectie in viitor ! Un exemplu ca se poate, cu pasiune, cu chemarea catre ceva mai bun, cu iesirea din zona de confort si cu atitudinea potrivita. VA MULTUMESC!!! Dumnezeu sa va binecuvinteze toate planurile si sa ne motivați in continuare cu evenimente răsunătoare!!!" - Roxana Cutureau.

Parteneri Gold: Harpoon Marketing, Bioderma.

Partener oficial de transport: ATP Motors

Partener Tehnic: Logitech

Parteneri: Answear.ro, Pensiunea La Fontana, AVON, Tobby Office, Editura Publica, Ambiance Deco, Sinestezic, Floraria Magnolia, Casa Dobro, Revoire, Clinica Cosmedica, Paradise Kiss Beauty Academy, Tablou de Nunta, BT CLUB

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopti Baia Mare, Glasul Maramuresului, Satu Mare Online.

Despre organizator

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din regiunea Maramures - Satu Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 4 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din peste 40 de antreprenori si manageri preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

Tags: afaceri  feminin  conferinta  baia mare  
1733 vizite
Distribuie pe