Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Sâmbătă e ziua oficială a bucuriei împreună, la Aushopping
Aushopping Satu Mare  - Miercuri, 27 Septembrie 2017

În perioada 16 septembrie – 16 decembrie, Centrul Comercial Aushopping Satu Mare declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună.

Centrul comercial este generatorul de bucurie al comunităţilor pe care le deservește, oferind experienţe memorabile alături de cei dragi. Centrul comercial este locul de întâlnire cu cei dragi şi o ocazie foarte bună de a împărtăşi bucuriile, pasiunile și plăcerile. Acesta dă valoare timpului petrecut împreună!

Sâmbăta bucuriei împreună este o campanie care susţine acest demers de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi. Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, săptămână de săptămână, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de 16, 23 şi 30 septembrie, 7, 14,  21 și 28 octombrie, între orele 11:00 - 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze alături de un mim haios, să se bucure de momente muzicale plăcute sau cei mai îndrăzneţise pot lăsa caricaturizați de un artist specialist.

Între orele 15:00 - 19:00 echipa Happy Team îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrul comercial pune ladispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 750de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de peste 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

813 vizite
Distribuie pe