Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Componente pentru mașinile electrice BMW din noua generație, produse la ZES Zollner Satu Mare
Zollner  - Miercuri, 14 Martie 2018

Concernul german Zollner Elektronik AG a organizat la locaţia firmei din Satu Mare, ZES Zollner Electronic S.R.L., „Ziua furnizorilor BMW Heat Inverter Gen5”.

Furnizorul de servicii EMS bavarez din Zandt a invitat reprezentanți și furnizori BMW la Satu Mare, pentru a-şi crea o imagine la faţa locului, în ceea ce priveşte producţia noului invertor utilizat în vehiculele electrice BMW.

Ca o componentă a electronicii de putere pentru propulsorul electric, invertorul transformă tensiunea DC a bateriei în tensiunea AC trifazică, care este necesară motorului electric. La recuperarea energiei în timpul frânării, procesul se desfășoară în direcția opusă, astfel încât tensiunea DC este disponibilă pentru reîncărcarea bateriei.

Având în vedere complexitatea acestei componente, colaborarea strânsă a tuturor celor implicaţi în întregul lanț de aprovizionare joacă un rol major.

Zollner Elektronik AG a considerat „Ziua furnizorilor” ca fiind o oportunitate de a prezenta furnizorilor firma ZES Zollner Electronic din Satu Mare, care în anul 2017 s-a extins în mod semnificativ.

Astfel a fost prezentată în special gama de servicii în domeniul ingineriei auto și a mobilității electrice, în timp ce în cadrul Zilei furnizorilor, firma BMW și-a prezentat strategia în domeniul vehiculelor electrice.

Tags: furnizori  bmw  zollner  
4679 vizite
Distribuie pe