Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Pregătiri și înscrieri pentru o nouă ediție Expo ”Fabricat în Satu Mare”
Fabricat in Satu Mare  - Marti, 20 Martie 2018

Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare, în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare va organiza în perioada 11 – 13 mai 2018, în hala fostului Supermarket INTEREX, cea de-a VII-a ediție a expoziției „Fabricat în Satu Mare”.

În conferința de presă susținută marți la sediul asociației, Paula Fogaș și Sorina Tulan, membre în comitetul director a Asociației Economice Româno-Germane pentru Regiunea de Nord Vest, și Tiberiu Markos, vicepreședinte în cele două asociații, au anunțat că tematicile specifice ale evenimentului din acest an vor fi domenii de impact și interes major pentru sătmăreni și anume: apa, turismul și produsele alimentare tradiționale din regiune.

Prin evenimentul propus, organizatorii doresc să contribuie la promovarea turismului de relaxare și balneoterapie, pe baza de apă/apă termală, precum și produsele tradiționale sătmărene, a vinotecilor și pălinciilor, dar și a frumuseților naturii, a castelelor și cetăților de care dispunem.

De asemenea, ei doresc să promoveze companiile și organizațiile ale căror activitate este legată de tematica propusă (firme de proiectare, producție, prestări servicii, ONG-uri), precum și activitățile acelor asociații și ONG-uri  care susțin sporturile legate de apă.

Evenimentul își propune să-i aducă împreună, timp de trei zile, pe acei „furnizori” și „consumatori” (dar nu in mod exclusiv), care au obiectul de activitate legat de apă, pe cei care iubesc turismul hidrotermal, pe cei interesați de produsele alimentare din regiunea noastră, de vinotecile și pălinciile noastre, respectiv pe cei care susțin sau sunt amatori ai sporturilor acvatice.

Expoziția tematică a anului 2018 va promova următoare domenii:

-       industria legata de apă și de exploatarea resurselor de apă;

-       produsele agroalimentare, inclusiv vinotecile și pălinciile sătmărene;

-       turismul legat de apă: cel de rexare și cel balneoclimateric și sporturile acvatice;

-       turismul clasic: hoteluri, pensiuni, restaurante, castele, cetăți...

Vizitatorii vor avea parte de prezentare oferte din partea expozanților, demonstrații live, simpozion: ”Importanța apei în viața noastră - Fiecare picatura contează” prezentat de Apaserv, prezentare de rețete tradiționale, degustări, prezentare de vinuri, demonstrații sportive, prezentare de modă, etc.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm.ro.

Tags: expozitie  fabricat  satu mare  
1195 vizite
Distribuie pe