Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Felicitări pentru Vladimir Putin de la cei mai mari producători de mobilă din Ardeal
Simex Group  - Marti, 27 Martie 2018

Conducerea celei mai mari companii producătoare de mobilă de lux din regiunea de Nord-Vest a României, Simex, care exportă cea mai mare parte a mărfurilor în Rusia, transmite o scrisoare deschisă Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, prin care îl felicită pe preşedintele Vladimir Putin cu ocazia realegerii sale în această funcţie.

Publicăm integral textul scrisorii:

Stimate domnule Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar VALERY IVANOVICI KUZMIN, stimati membri ai corpului diplomatic din cadrul Ambasadei Federatiei Ruse in Romania,

Compania romaneasca «SIMEX» felicita poporul rus pentru alegerea facuta la alegerile prezidentiale din 18.03.2018 si totodata transmite sincere felicitari pentru victorie, sanatate si putere maxima de munca domnului presedinte VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN!!!

Ca vecini si parteneri de afaceri, constientizam pe deplin ca avem nevoie de o Rusie puternica si stabila din toate punctele de vedere. Stim si simtim ca sunt mult mai multe lucruri care unesc Romania si Rusia decat cele care le despart. Dovezile istorice arata limpede faptul ca din timpuri stravechi Rusia si Romania sunt strans legate intre ele.

In pofida propagandei rau intentionate si tuturor greutatilor aparute in contextul international, compania romaneasca «SIMEX» isi desfasoara in continuare cu incredere activitatile comerciale in Federatia Rusa prin intermediul partenerilor si clientilor nostri rusi, care apreciaza si doresc mobila de calitate superioara romaneasca si care confirma ca fiecare al treilea copil sovietic/rus a fost «conceput» intr-un pat pe care scria «Fabricat in Romania».

Speram ca viitorul apropiat sa aduca colaborari reciproc avantajoase atat la nivel comercial, cultural, cat si politic intre Romania si Federatia Rusa.

Pe aceasta cale multumim Ambasadei Federatiei Ruse in Romania pentru ajutorul prompt si constant oferit in ceea ce priveste obtinerea vizelor si, bineinteles, pentru atitudinea de prietenie sincera si statornica fata de compania «SIMEX».

Cu stima,

Director general – Dumitru Blaga

Director comercial – Gabriel Antoniu Lavrincic

1858 vizite
Distribuie pe