Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Forum economic cu oameni de afaceri turci
Florin Răchitan  - Joi, 5 Iulie 2018

Zeci de oameni de afaceri și reprezentanți ai administrației publice au participat joi la Forumul economic „INVEST in Satu Mare” organizat, din inițiativa deputatului Octavian Petric, de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) condus de Florin Jianu.

La eveniment au fost prezenți ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, de Ömer Süsli –  Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

De asemenea, la eveniment au fost prezenți, printre alții, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Paula Pîrvănescu, secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Florin Iura,  reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării și un număr important de reprezentanți ai mediului de afaceri din Satu Mare și ai autorităților locale.

În cursul dimineții, oaspeții au fost primiți la Prefectură și Consiliul Județean, iar după forum au vizitat Băile Termale Tășnad şi zona turistică Luna Șes. În fiecare locație le-au fost prezentate oportunitățile de investiții și au avut loc întâlniri cu mediul de afaceri local.

Tags: forum  economic  turci  petric  
1575 vizite
Distribuie pe