Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
LIDL deschide un magazin la Carei. Reduceri de prețuri de peste 20% în prima zi!
Lidl Romania  - Joi, 14 Februarie 2019

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea  unui magazin la Carei, în  data de 21 februarie. Noua unitate din Carei, prima din oraș, este situată pe Str. Mihai Viteazul nr. 36 – 40. Odată cu inaugurarea acestei unități, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică.

De exemplu, în magazinul din Carei sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 120 locuri de parcare. Orarul de funcționare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea unității din Carei continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Tags: deschidere  lidl  carei  
1880 vizite
Distribuie pe