Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Agenția REMAX Gold s-a deschis în Satu Mare
Veronica Bretan  - Vineri, 26 Iulie 2019

REMAX, compania de servicii imobiliare în sistem de franciză, numărul unu la nivel mondial și-a deschis porțile în România în anul 2006, iar în anul 2013 managemantul regional a fost preluat de Răzvan Cuc.


Franciza cu cea mai mare extindere, REMAX România, este prezentă în 20 de orașe în întreaga țară cu peste 50 de birouri și de astăzi și în Satu Mare.

Deschiderea oficială a biroului REMAX Gold a avut loc în această după masă la Satu Mare unde au participat Ștefan Csordas, proprietarul francizei REMAX Gold, managerul REMAX România, Răzvan Cuc, dar și reprezentanți din alte orașe.

„Am început cam prim ianuarie-februarie, avem șapte francize deschise în toată țara. REMAX Gold și-a făcut un loc  și un nume în master franciza REMAX România și sper să continuăm pe un plan ascendent și în Satu Mare să avem rezultatele așteptate, să ne facem cunoscuți în piața din Satu Mare și să aducem facilități tuturor oamenilor care vor intra în contact cu noi.” , Ștefan Csordas.


„Mă bucur să văd așa lume faină în Satu Mare la inaugurarea biroului nostru de aici. Ca și manager al master francizei din România pot să vă spun că brand-ul RE/MAX e prezent în peste 100 de țări, la nivel global sunt peste 130 mii de oameni care fac parte din familia aceasta mare. Oamenii din RE/MAX fac imobiliare de peste 50 de ani și RE/MAX este cea mai puternică rețea de agenți imobiliari din lume. Proiectul l-am început în România, timid, cu 2-3 birouri, în urmă cu 5 ani, iar astăzi suntem la peste 50 de birouri francizate și mergem înainte. E o piață dinamică.”, a declarat Răzvan Cuc.

Una dintre aspectele cele mai importante în REMAX este profesionalismul agenților imobiliari, iar pentru asta se organizează multe traininguri care ajută agenții să ajungă la performanță. „Ne preocupă foarte mult să profesionalizăm agenții și de asta avem foarte mult training în RE/MAX, un training care vine la nivel global. Un pachet care e e aplicat în proporție de 90% la fel în toate francizele RE/MAX și care reușește să ducă agenții la performanță și pe asta ne vom focusa foarte mult în perioada de început a biroului de la Satu Mare până echipa prinde contur și reușim să devenim relevanți în piața aceasta.”


La eveniment a fost prezent și șeful Academiei REMAX, Iulian Berghian care conduce programul educațional RE/MAX la nivel național. „Șapte e doar un început și ne dorim să creștem și să depunem toate eforturile pentru a susține proiectul să fie dezvoltat din ce în ce mai mult la nivel național. Educația este prioritară în RE/MAX și asta încercăm, să profesionalizăm această meserie care în continuare are foarte multe nuanțe care nu sunt reglementate și încercăm să facem o diferență în așa fel încât să schimbăm imaginea agentului imobiliar prin educație și credem că acest lucru este posibil doar dacă se lucrează în colaborare între agenții imobiliari din piață și în reprezentare exclusivă.”.

Ștefan Csordas a mulțumit managerului general REMAX Gold Manuel Şter şi soţiei sale, Maria Şter „pentru modul profesionist în care a organizat acest eveniment de astăzi.”


RE/MAX își propune ca până în 2023 să aibă 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi.

Tags: remax gold  satu mare  deschidere  
1905 vizite
Distribuie pe