Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
mALL BLACK FRIDAY la Shopping City Satu Mare
Shopping City Satu Mare  - Miercuri, 11 Noiembrie 2020

În perioada 13-22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături.

Shopping City Satu Mare desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iar cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 80% și premii instant.

De asemenea, pe 13 noiembrie, doi invitați speciali vor putea fi observați de vizitatorii mall-ului. Simpaticii roboți AM-3-L1A  și 35CU vor fi prezenți în centrul comercial între orele 13:00-21:00, și vor informa clienții cu privire la ofertele și premiile din magazine, dar și despre măsurile de siguranță implementate pentru ca ei să se poată bucura de #shoppingînsiguranță. 

Pentru că în această perioadă Shopping City Satu Mare premiază adevăratul BLACK FRIDAY, cumpărăturile la mall de minimum 150 de de lei le pot aduce clienților unul dintre cele 800 de premii garantate instant (în limita stocului disponibil). Printre acestea se numără vouchere la magazinele și restaurantele Compas, Unique, Carrefour, Meron, Restaurant Transilvania, Roza Oro, Kik, Kinder Corner, Bella Boutique, One Mobile, Fashion Avenue Paris), jocuri pentru copii de la Noriel, produse de îngrijire de la Douglas, o gustare oferită de Lucky Noodles și Dabos, și multe altele.

Mai mult, clienții vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru un smart TV sau un aspirator robot XIAOMI. Regulamentul complet poate fi consultat la InfoDesk sau pe site.

Reduceri de până la 80% la branduri renumite

Promoțiile și reducerile considerabile se vor activa începând cu 13 noiembrie și vor ajunge și până la 80% la toate produsele sau la produse selectate, în magazine precum:

  • Optiblu: până la 80% reducere
  • Noriel: până la 70% reducere la jucăriile selecționate și până la 50% reducere la o selecție de articole vestimentare
  • Salamander, CCC, Deichmann, Nobila Casa, Betty Bijou, Bijou Brigitte, Smyk, Nala, Yves Rocher, Fashion Avenue Paris, Intersport, Vitamix, Carrefour, Fanylux, Splend’or: reduceri de până 50% la o selecție de produse
  • Douglas, Kendra: până la 40% reducere la o selecție de articole
  • Benvenuti, Bella Boutique: până la 30% reducere la produsele selecționate
  • Compas: 25% reducere la toate produsele sau la o seleție de articole
  • BSB, Hervis, Samsonite, Unique, Helpnet: 20% reducere la toate produsele sau la o selecție de articole
  • Kinder Corner, Contakt, Hoko: 15% reducere la produsele selecționate
  • Dertour: un troler cadou la orice vacanță achiziționată
  • Roza Oro: extra reducere de 50 de lei la ochelarii de soare cu preț redus

Bucură-te de Black Friday  și #shoppingînsiguranță!

Știm că experiența cumpărăturilor de Black Friday înseamnă mai mult decât o comandă online: este inspirație pentru cadouri, pentru outfituri, în timp ce te plimbi prin magazine sau prin galerii; înseamnă bucuria de a proba și certitudinea că vei cumpăra întocmai pe măsura și pe placul tău, plăcerea de a pleca pe loc cu produsele pe care le-ai cumpărat și pe care vrei să le porți sau să le testezi imediat. Mai mult, o sesiune perfecta de cumpărături se încheie savurând, pe terasă sau acasă, preparatul tău preferat cumpărat de la restaurantele din food-court, care s-au pregatit și ele cu oferte speciale în perioada 13-15 noiembrie.

Pentru ca vizitatorii să se bucure de toate acestea fără griji, Shopping City Satu Mare s-a pregătit cu toate măsurile de siguranță pentru o experiență de shopping offline și cu un ghid creat special pentru această perioadă, care include cele mai importante lucruri de respectat în vizita la cumpărături.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Satu Mare a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea si filtrarea aerului din centrul comercial o data la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafata nanosept pe suprafetele frecvent atinse.

În plus, Shopping City Satu Mare asigură distanțarea în centrul comercial prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, Shopping City Satu Mare asigură spațiul necesar distanțării sociale. 

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Puteți urmări toate evenimentele și campaniile Shopping City Satu Mare pe shoppingcitysatumare.ro , pe pagina de Facebook și cea de Instagram.

Tags: mall  black  friday  shopping  city  satu mare  
2518 vizite
Distribuie pe