Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Shopping City Satu Mare dă start verii cu o expoziție inedită dedicată naturii și o campanie de fapte bune
Shopping City Satu Mare  - Miercuri, 9 Iunie 2021

În prag de sezon estival, Shopping City Satu Mare a pregătit pentru vizitatori o expoziție specială dedicată naturii, realizată de elevii Liceului de Arte „Aurel Popp”.

Lucrările, reunite sub tema „Structuri Naturale”, pot fi admirate de public până pe 30 iunie, în incinta centrului comercial, în zona Servicii.

De asemenea, din 7 iunie, Shopping City Satu Mare recompensează grija pentru ceilalți, în cadrul campaniei de donare de sânge Faci Bine, Primești Bine”, desfășurată alături de Centrul Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare.

Oricine se implică în campanie va primi, drept recunoștință pentru altruismul de care dă dovadă, unul dintre cele 788 de abonamente medicale gratuite de telemedicină.

Expoziția de artă Structuri Naturale, un omagiu adus naturii

Între 28 mai – 30 iunie, clienții Shopping City Satu Mare vor avea ocazia să vadă lucrările deosebite ale elevilor Liceului de Arte „Aurel Popp”, în cadrul expoziției ,,Structuri Naturale”. Picturi în ulei, acuarele pe pânză sau lucrări de grafică de șevalet desenate în creion, creion colorat, pastel sau cărbune pe suport de hârtie și statuete de dimensiuni mici, din lut ars, așteaptă să fie descoperite de privirile curioase ale vizitatorilor.

Donează sânge și Shopping City Satu Mare îți oferă un abonament medical gratuit

În perioada 7 iunie – 31 august, persoanele care donează sânge la Centrul de Transfuzie Satu Mare se pot prezenta la Info Desk Shopping City Satu Mare cu carnetul de donator.

În semn de mulțumire, vor primi pe loc unul dintre cele 788 de abonamente medicale de telemedicină Sanopass.

Prin intermediul acestora, beneficiarii și familiile lor vor avea acces la consultații telefonice nelimitate și gratuite, incluzând peste 40 de specialități.

Goana după Itsy Bitsy Tokens continuă până la final de iunie

Distracția din Luna Copilului continuă până pe 28 iunie, iar părinții și copiii pot participa în continuare la vânătoarea de Itsy Bitsy Tokens. Tot ce trebuie să facă este să caute QR-ul codul de campanie, să îl scaneze gratuit cu telefonul și să deblocheze jocul săptămânii. Cei care descoperă token-ul ascuns în video și îl prezintă la Info Desk, primesc premii surpriză garantate pe loc. În plus, cumpărăturile de minimum 200 de lei pe maximum două bonuri fiscale din aceeași zi oferă șansa de a intra în tombola pentru marele premiu – vouchere de cumpărături cadou în valoare de 4500 de lei. Persoanele interesate pot înscrie bonul online sau la Info Desk.

1178 vizite
Distribuie pe