Locale Altele
Duminica, 21 Iulie 2024
Dum, 21 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peter Micula este noul director al fabricii Electrolux din Satu Mare
Electrolux Satu Mare  - Joi, 15 Iulie 2021

Începând cu 1 iulie 2021, Peter Micula este noul Director al fabricii Electrolux România din Satu Mare, după o carieră de 16 ani în cadrul companiei. Din acest rol el va coordona întreaga activitate a fabricii pe plan local și va gestiona planurile de consolidare a business-ului, atât prin creșterea pe alte piețe internaționale, cât și prin investiții în noi linii de producție.   

Cu o experiență ce include proiectare și design produs, precum și cercetare și dezvoltare produs, Peter Micula face parte din echipa Electrolux de 16 ani, ocupând poziții-cheie de-a lungul timpului, atat în cadrul Electrolux Satu Mare, cât și la nivel internațional.

El a preluat rolul de Director Fabrică după ce a deținut funcția de Director R&D timp de 4 ani de zile, fiind responsabil de dezvoltarea de produs pe 3 platforme din 3 țări diferite (Egipt, Polonia și România),  din poziția de FS Alexandria Platform Manager si Project Manager Food Preparation R&D Project Manager, anterior deținând și alte funcții de management în cercetare și dezvoltare de produse.

”Este o onoare pentru mine să preiau acest rol și să continui rezultatele istorice ale fabricii Electrolux din Satu Mare, alături de aceeași echipă ambițioasă de profesioniști. După o carieră de 16 ani, fabrica Electrolux a devenit un loc de suflet pentru mine, de aceea, îmi doresc ca dezvoltarea ei să fie un etalon și un motiv de mândrie nu doar la nivel internațional, dar și pentru comunitatea locală din Satu Mare” - a declarat Peter Micula.

Din noua sa poziție, Peter Micula va continua să dezvolte strategia de sustenabilitate a companiei, atât prin eficientizarea proceselor de producție și reducerea consumului de resurse, cât și prin dezvoltarea de produse prietenoase cu mediul. Totodată, în topul priorităților noului Director de fabrică Electrolux se află și îmbunătățirea condițiilor de muncă, precum și dezvoltarea culturii organizaționale.

2452 vizite
Distribuie pe