Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Shopping City Satu Mare lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial
Shopping City Satu Mare  - Joi, 7 Octombrie 2021

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Satu Mare.

Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate My Spot?

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături.

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot.


Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. 

Clienții Shopping City Satu Mare se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat în momentul în care se ce se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

  • Reduceri de până la 10% în magazinele preferate - Nala, Kenvelo/Lee Cooper/Time Out, OptiBlu, Salamander, Intersport, Mobicell, Benvenuti, Beauty Shop, Meron, Smyk.

 

  • Noutăți despre evenimente și vânzări exclusive- Afli primul ce noutăți, promoții și evenimente îți pregătesc magazinele preferate.

 

  • Wi-fi gratuit în mall.

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă  în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și Shopping City Satu Mare.

Așadar, clienții centrului comercial din Satu Mare se pot bucura de beneficii și oferte locale diferite și în celelalte centre comerciale din țară parte din aplicație.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici: https://shoppingcitysatumare.ro/spot-the-mall-app/

1815 vizite
Distribuie pe