Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Shopping City Satu Mare dă startul campaniei de reduceri de Black Friday, cu extra beneficii pentru toți utilizatorii aplicației SPOT
Shopping City Satu Mare  - Miercuri, 10 Noiembrie 2021

Shopping City Satu Mare anunță startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri, cu oferte speciale și reduceri de prețuri în magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Sub conceptul „Ți s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până duminică, 28 noiembrie. Pe lângă reducerile importante din magazinele partenere, utilizatorii aplicației SPOT beneficiază în weekendul 12 – 14 noiembrie de 10% discount la achiziția de carduri cadou Shopping City Satu Mare, 50% extra puncte în aplicație, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație, în perioada 12-28 noiembrie, vor intra automat în tragerea la sorți pentru un Iphone 13 5G, 512GB, Midnight.

Care sunt extra beneficiile pentru toți utilizatorii SPOT?

Utilizatorii aplicației SPOT au ocazia să profite de această perioadă de reduceri din magazine și să acceseze extra beneficii și premii:

  • Pentru a face cadouri celor dragi de sărbători, aceștia vor putea achiziționa carduri cadou Shopping City Satu Mare cu o reducere specială de 10%, în perioada 12 – 14 noiembrie.
  • Fiecare bon de cumpărături scanat, în perioada 12 - 14 noiembrie, le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense.
  • La finalul campaniei, toți cei care au scanat un bon în aplicație în perioada 12 - 28 noiembrie, intră automat în tragerea la sorți pentru un Iphone 13 5G, 512GB, Midnight.

Reduceri de Black Friday

Fie că au deja pe lista de dorințe un produs anume pe care nu au avut timp să îl achiziționeze, își doresc să se răsfețe cu unul la care visează de multă vreme, sau pur și simplu vor să vină în magazin să probeze, de Black Friday clienții vor descoperi reduceri pentru toate gusturile - de la branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sport, bijuterii, până la tehnologie, electrocasnice, decorațiuni interioare, librării, branduri de cosmetice, optică medicală și îngrijirea pielii.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Satu Mare. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

Tags: black  friday  mall  satu mare  
1324 vizite
Distribuie pe