Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expo Home: Construct & Casa Verde, în acest week-end la Aushopping Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 26 Februarie 2022

Expo Home: Construct & Casa Verde a debutat vineri, la Aushopping Satu Mare, cu o conferință profesională la care au participat reprezentanții firmelor care-și expun produsele, dar și numeroși sătmăreni interesați de conceptele noi în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

Evenimentul Expo Home: Construct & Casa Verde își propune să le ofere oportunități de socializare companiilor din domeniul construcțiilor prin îmbinarea laturii antreprenoriale cu cea ambientală prin oferirea posibilității pentru expozanți de a interacționa direct cu potențialii lor clienți.

„Expo Home: Construct & Casa Verde este un nou brand al evenimentului în care vrem să promovăm tot ce înseamnă conceptul Casa Verde, ideea de a găsi soluții de eficientizare energetică a locuințelor noastre” – a declarat Bura-Maksay Istvan, principalul organizator al evenimentului.

Expo Home: Construct & Casa Verde poate fi vizitată pe tot parcursul acestui week-end și are ca partener principal Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd./ Reteaua de Dezvoltare Economică Nonprofit din Europa Centrală.

Expoziția Expo Home: Construct & Casa Verde se concentrează, în principal, pe oferirea unor soluții privind construcția de bazine inteligente, soluții economice privind consumul de energie, soluții privind izolarea termică și fonică pentru locuințe, tehnici moderne de încălzire și răcire, precum și aparate de mixare a aerului și pompe de căldură.

Totodată se oferă și servicii de consultanță profesională privind renovarea și reamenajarea locuințelor, precum și promovarea conceptului de energie regenerabilă și conceptul Casa Verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil din sfera imobiliarelor.

641 vizite
Distribuie pe