Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Various Brands deschide un magazin în Shopping City Satu Mare
Brandixit  - Luni, 7 Martie 2022

Retailerul celor mai noi colecții ale brandurilor sport, Various Brands, și-a mărit rețeaua de magazine fizice cu încă două noi locații în partea de Nord-Vest a țării, în regiunea Maramureșului și Sătmarului.


Multibrandul cu 100% capital românesc continuă planul de extindere stabilit la finalul anului trecut și deschide două noi magazine în centrele comerciale din două județe cheie, respectiv VIVO! Baia Mare și Shopping City Satu Mare.

”Inagurarea unor locații noi vine, întotdeauna, cu un motiv de imensă bucurie și satisfacție, oferindu-ne determinarea și curajul necesare continuării evoluției noastre ca brand autohton. Ne plac provocările, iar pătrunderea într-o zonă geografică vastă precum Maramureșul și Sătmarul  ne îndeamnă să ne depășim limitele și să privim pozitiv la ceea ce ne rezervă viitorul” - declară Nicolae Popa, owner Various Brands.


În vederea păstrării unei continuități a esteticii brandului, cele două magazine au un design liniar, cu un aspect modern și minimalist, potrivit pentru a pune în evidență articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și accesoriile, prezente în colecțiile de la Nike, Puma și Emporio Armani.

Pentru o experiență de shopping întru totul relaxantă, noul spațiu din mall-ul VIVO! Baia Mare ocupă o suprafață de 111 metri pătrați, respectiv de 140 de metri pătrați în

magazinul din Shopping City Satu Mare. Investiția alocată celor două locații a implicat costuri aferente amenajării, dar și stocului de produse achiziționat, suma ridicându-se astfel la aproximativ 450.000 de euro.


Various Brands își propune anul acesta să includă în selecția sa noi branduri reprezentative stilului urban, pentru a-și diverisifica portofoliul de produse comercializate și pentru a satisface preferințele unui public cât mai larg.

„Ca parte a strategiei de dezvoltare, în paralel cu extinderea rețelei de magazine fizice la nivel național cu cel puțin încă o locație până la finalul anului 2022, am lansat o versiune beta a noii platforme de e-commerce: beta.various-brands.ro/ ”– un website cu o interfață actualizată, menit să simplifice experiența shoppingului online.”, completează Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

928 vizite
Distribuie pe