Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Brick Satu Mare se deschide pe 18 martie cu numerose oferte pentru clienți
Brick Romania  - Vineri, 11 Martie 2022

Compania Brick România va inaugura pe 18 martie magazinul său din Satu Mare. Acesta reprezintă primul punct de operare al retailerului dobrogean în zona de vest a țării și a necesitat o investiție ce se ridică la 4 milioane de euro.

Magazinul din Satu Mare este situat pe Strada Brașov nr. 4, are 3.000 mp la interior, 95 de locuri de parcare, dar și spații de depozitare exterioară și își va întâmpina clienții cu numeroase oferte și promoții speciale.

În ziua deschiderii, 1.500 de tigăi vor fi oferite gratuit, primilor vizitatori ai Magazinului Brick Satu Mare. Pentru a intra în posesia tigăilor, clienții trebuie doar să viziteze magazinul în ziua deschiderii, nefiind condiționați de achiziția de produse.

Totodată, cei care vor trece pragul magazinului Brick Satu Mare pe 18 martie, vor putea beneficia de voucherecadou. Acestea vor fi oferite oricărui client care achiziționează produse de minimum 100 de lei. Valoarea voucherului va crește odată cu valoarea coșului de cumpărături. Voucherele cadou vor fi acordate pentru cumpăraturi de minimum 100 de lei în perioada 18 martie -17 aprilie 2022, și vor putea fi folosite pentru noi achiziții în magazinul Brick Satu Mare, în perioada 18 aprilie-17 mai 2022. Regulamentul campaniei este disponibil pe brick-romania.ro.

„Brick Satu Mare este primul nostru magazin din zona de vest a țării și cel care continuă seria extinderii la nivel național pe care compania noastră o derulează. Suntem un brand aproape de clienți, cu o ofertă de produse generoasă, la prețuri corecte și ne propunem să devenim accesibili pentru cât mai mulți români. Cele mai importante investiții ale Brick România din ultimii ani s-au concentrat pe deschiderea noilor centre operaționale la nivelul țării și menținerea unei politici de echilibru a raportului calitate-preț”, spune Oana Nechita, Director Executiv Brick România.

În prezent Brick România funcționează cu 4 magazine: Brick Constanța, primul magazin al companiei, inaugurat încă din 2002, Brick Mangalia deschis în 2017, Brick Giurgiu deschis în 2019 și centrul regional Ovidiu inaugurat în vara anului 2021. Acestora li se adaugă din 18 martie Brick Satu Mare.

„Compania noastră și-a propus să valorifice oportunitățile de creștere existente în piață pentru a putea ajunge la cât mai mulți clienți din țară, unii dintre ei venind până acum la Constanța special pentru produsele noastre. Ne dorim să creștem organic și să avem o medie de trei deschideri noi pe an. Pe 18 martie inaugurăm Brick Satu Mare, un proiect care a necesitat efortul întregii echipe, iar pentru această deschidere pregătim nu numai o gamă variată de produse, ci și promoții special gândite pentru acest eveniment, la care sperăm să vedem cât mai mulți sătmăreni”, completează Viorel Dima, Director de Dezvoltare Brick România.

Brick România, primul brand românesc de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, înființat în 2002, plănuiește inaugurarea unui magazin în Oradea în martie 2023, cu o suprafață de 10.000 mp în interior și peste 200 de locuri de parcare. Alte orașe vizate pentru noi deschideri în viitor sunt Brașov, Ploiești, București, Cluj sau Iași.

2496 vizite
Distribuie pe