Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De Paște, la Shopping City Satu Mare punctele sunt din nou la modă și aduc surprize speciale pentru utilizatorii SPOT
Shopping City Satu Mare  - Marti, 5 Aprilie 2022

De Paște, punctele sunt din nou la modă și le oferă pasionaților de cumpărături o experință de shopping completă la Shopping City Satu Mare.


Pe lângă inspirația pentru cele mai în tendințe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, utilizatorii careau instalat aplicația de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de peste 300 de lei câștigă garantat un premiu și sunt înscriși automat într-o tombolă specială.

Astfel, cumpărăturile de peste 300 de lei scanate în aplicația SPOT în perioada campaniei vor fi recompensate automat cu vouchere valorice și bilete la film prin prezentarea fizică a dovezii scanării la reprezentanții Infodesk.

În plus, utilizatorii care îndeplinesc condițiile menționate vor fi înscriși automat la tombola de Paște pentru un telefon SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G, 512GB, 12GB RAM, Dual SIM, Phantom Black.

SPOT, aliatul în cadouri și modă al Iepurașului de Paște

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui premiu pentru o primăvară la modă, fiecare sesiune de cumpărături va aduce puncte de loialitate.

Mai mult, statutul de membru SPOT are o mulțime de extra beneficii și oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Puteți urmări toate noutățile și campaniile Shopping City Satu Mare pe shoppingcitysatumare.ro , pe pagina de Facebook și cea de Instagram.

788 vizite
Distribuie pe