Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Autonet Mobility Show 2022, un adevărat spectacol la Cluj
Autonet Import  - Miercuri, 22 Iunie 2022

După doi ani de pauză, așteptările pentru Autonet Mobility Show 2022 erau foarte mari, mai ales că anul acesta compania Autonet din Satu Mare avea de celebrat 25+1 de ani de la înființare. A rezultat o sărbătoare generală, în care peste 7.000 de clienți, furnizori, membri ai echipei Autonet, transportatori și colaboratori s-au bucurat împreună de revedere și de surprizele pregătite de organizatori. Evenimentul a fost găzduit de BT Arena, din Cluj-Napoca, în 18 iunie.

Autonet Mobility Show a fost mereu un eveniment dedicat profesioniștilor auto din România, iar una dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce este interacțiunea directă dintre producătorii de componente și sisteme auto și specialiștii care lucrează cu ele. De aceea, cel mai important aspect este cel profesional.

În acest scop, la cele 100 de standuri, vizitatorii au fost așteptați cu cele mai noi trenduri din industria auto, explicate de cei mai importanți furnizori de produse și servicii din industrie. La fel ca de fiecare dată, și standurile producătorilor de echipamente de service și diagnoză au generat un interes important, precum și cele ale conceptelor de service, a departamentelor și companiilor Grupului Autonet și ale mărcilor exclusive. În total, echipa prezentă la standurile expoziționale a numărat 300 de persoane.

Un număr important dintre furnizorii globali participanți la eveniment, au ales să fie parteneri speciali ai Autonet Mobility Show. Categoria Gold a fost compusă din: Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Delphi Technologies, Driv, Febi, Forsius, KYB, Mahle, Mobil 1, Schaeffler, Valeo și ZF Aftermarket. Partenerii Silver au fost: Elring, Exide, Hella, Herth+Buss, Mann Filter, NGK-NTK, Nissesns, NRF și Varta.

Entertainmentul a fost asigurat din plin de super-concertele găzduite în imediata apropiere a BT Arena, din Cluj-Napoca.O figură reprezentativă în muzica românească, Delia a fost mereu dinamică și fresh, atât în ceea ce privește muzica, cât și în ceea ce privește imaginea sa. Fiecare reprezentație a Deliei este memorabilă, iar la Autonet Mobility Show a fost la fel. Show-ul Voltaj a avut toate ingredientele care au menținut activă această trupă timp de 40 de ani. Pline de energie și optimism, piesele mereu actuale au făcut deliciul publicului, care a cântat împreună cu băieții. Jukebox și-a respectat reputația și a interpretatîn nota proprie piese “evergreen” lansate de superstaruri ale muzicii.

Autonet Street Food Festival a fost un highlight foarte atractiv pentru vizitatori. 25+1 de vendori au oferit peste 50 de feluri de preparate culinare, dar și băuturi pentru toate gusturile. Lansat în 2019, la ultimul Autonet Mobility Show organizat fizic, brandul de cafea ABlack a oferit un boost de energie doritorilor.

Colțurile tematice, devenite deja o obișnuință la evenimentele Autonet, au avut și de această dată mare căutare printre vizitatori. Copiii au avut un loc special amenajat, în care au găsit jocuri și activități distractive și educative. Doamnele au fost răsfățate de experți în hair-styling și make-up. Și pentru ca amintirea acestui eveniment să fie palpabilă, vizitatorii au avut ocazia de a fi modele pentru artiștii în caricatură sau să își facă poze amuzante la photo-booth.

Autonet Mobility Show 2022, împreună cu aniversarea Autonet 25+1, a reprezentat o mult așteptată revedere pentru toate categoriile de vizitatori, precum și pentru echipa de organizare. Deși cifrele sunt impresionante, nimic nu poate descrie atmosfera, bucuria participanților și experiența unui astfel de eveniment, acestea fiind adevărata măsură a succesului acestui show.

675 vizite
Distribuie pe