Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fabrica Electrolux din Satu Mare a ajuns la o producție de 5 milioane de plite incorporabile
Electrolux Romania  - Miercuri, 13 Septembrie 2023

Din anul 2014, când a fost înființată prima linie de producție plite în cadrul fabricii și până în luna septembrie a acestui an, la fabrica Electrolux din Satu Mare s-au produs 5 milioane de plite incorporabile. Totodată, producția de mașini de gătit FS a ajuns la nivelul de 12 milioane de unități de la preluarea fabricii de către Electrolux, în 1997.

Electrolux a înființat prima linie de producție de plite incorporabile în anul 2014, ajungând la un nivel de 30.000 de unități.

Ulterior, linia de producție Electrolux România a devenit un reper în cadrul Grupului, atingând o producție de peste 900.000 de unități în 2021, prin investiții în robotizare și automatizare, ce au contribuit la îmbunătățirea și accelerarea ofertei de produse incorporabile pentru consumatori.

Producția locală susținută de fabrica din Satu Mare la nivel economic și al comunității sunt piloni foarte importanți pentru dezvoltarea Electrolux, fiind un hub important de investiții și inovație în producția de mașini de gătit.

De exemplu, în anul 2017, Electrolux a început să producă la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu funcție de gătit la abur – o tehnologie specifică, până la acel moment, doar cuptoarelor incorporabile.

În plus, și anul acesta, Electrolux a fost desemnat lider în domeniul electrocasnicelor, în categoria Cuptoare și Plite de către Consumer Choice Award, certificare care atestă dezvoltarea funcționalităților inovatoare, inteligente, care îi ajută pe consumatori în viața de zi cu zi.  

1578 vizite
Distribuie pe