Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pălinca Zetea şi vinul Nachbil la Berlin
Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Satu Mare  - Miercuri, 17 Martie 2010

Judeţul Satu Mare a reuşit să atragă atenţia la cel mai mare târg de turism din lume prin vinurile Nachbil şi pălinca Zetea.

În perioada 10-14 martie, la Berlin a avut loc cel mai mare Târg de Turism din lume - "Internazionale Tourismus Börse". Pe o suprafaţă de 160.000 mp au expus peste 11.000 de expozanţi, din 187 de ţări.

 

România a fost prezentă cu un stand organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, stand care a găzduit 40 de expozanţi. Standurile Nachbil şi Zetea au atras numeroşi vizitatori, pălinca şi vinul de Satu Mare fiind un adevărat magnet pentru vizitatori.

 

"Este cel mai mare târg de turism din lume, aşa că e foarte greu să atragi atenţia vizitatorilor, însă vinul şi pălinca au avut succes imediat. Am vorbit cu operatori germani şi români prezenţi la târg despre proiectele Consiliului Judeţean Satu Mare privind Drumul Vinului şi Drumul Pălincii şi s-au arătat foarte interesaţi" - a spus producătorul vinurilor Nachbil, Johann Brutler. 

 

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Sorin Munteanu, şi-a declarat intenţia de a sprijini, în continuare, promovarea destinaţiilor turistice româneşti în Germania, cea mai importantă piaţă de turism, precum şi pe alte pieţe internaţionale.

3389 vizite
Distribuie pe