Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Curse aeriene din Satu Mare spre Veneţia şi Torino
Florin Răchitan  - Joi, 17 Mai 2012

În urma unor negocieri care au durat mai bine de doi ani, compania Blue Air introduce, începând cu 4 iunie, curse aeriene de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare spre Veneţia şi Torino-Cuneo.

Anunţul a fost făcut joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi directorul de planning al Blue Air, George Rizică.

 

Aceştia au precizat că zborurile spre Veneţia vor fi operate în zilele de luni şi miercuri, iar spre Torino în fiecare marţi şi vineri, cel puţin până în 27 octombrie, după care, în funcţie de rezultatele financiare, compania Blue Air va decide dacă va continua zborurile şi în timpul iernii.

 

Preţul unui bilet va începe de la 20 de euro, iar zborurile cu durata de aproximativ două ore vor fi efectuate cu aeronave Boeing 747, cu 156 locuri.

 

Prezent la conferinţa de presă, directorul Aeroclubului României, George Rotaru, a anunţat că, în urma unei investiţii a Consiliului Judeţean, pista modernizată a aeroclubului din Satu Mare va fi autorizată pentru zboruri uşoare şi pentru cursuri la care sunt invitaţi să participe copii.

1790 vizite
Distribuie pe