Locale Altele
Joi, 5 August 2021
Joi, 5 Aug 2021
Adrian Ştef la Zilele porţilor deschise la Polipol Foieni
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Duminica, 2 Septembrie 2012

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la Zilele porților deschise la fabrica Polipol din Foieni. El a fost primit de directorul general Lorin Arz și directorul general adjunct, Csaba Knecht, care i-au prezentat fabrica și au vorbit despre planurile de viitor.

           

Fabrica de la Foieni a fost construită în 2005, compania Polipol investind aici peste 30 milioane de euro.

În prezent, Polipol Foieni are 643 de angajați, dar concernul german va construi o nouă hală, pe lângă cele trei existente acum, ceea ce va însemna crearea a încă 300-400 de locuri de muncă.

 

“Mă bucur mult că am avut ocazia să vizitez compania dumneavoastră aici, la investitia pe care ați realizat-o la Foieni. Polipol este unul dintre cei mai serioși investitori străini din județul Satu Mare și pentru asta vreau să mulțumesc tuturor celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea fabricii. Mă bucur, în plus, să văd că aici lucreaza foarte mulţi tineri, pentru că una dintre grijile noastre este să găsim locuri de muncă pentru tineret” - a declarat Adrian Ștef.

           

Președintele Consiliului Județean Satu Mare a afirmat că va sprijni investițiile pe care Polipol le va face pe viitor la Foieni. “Având în vedere potențialul oferit de judetul Satu Mare, eu personal văd mari posibilitati de colaborare și invit investitorii germani la o prezență și mai puternică în județul nostru. Putem spune fără a greşi că investiţiile germane reprezintă o adevărată locomotivă pentru economia județului Satu Mare” - a spus Adrian Ștef.
 

 

Împreună cu conducerea Polipol, președintele Consiliului Județean Satu Mare a vizitat și Căminul pentru persoane vârstnice din Foieni, Adrian Ștef declarându-se impresionat de condițiile oferite aici, afirmând că poate fi oricând un model pentru alte asemenea centre din județ.

2804 vizite
Distribuie pe