Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Balul oamenilor de afaceri
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Sambata, 17 Noiembrie 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat vineri la cea mai reprezentativă reuniune a oamenilor de afaceri din judeţul Satu Mare - Topul firmelor - ediţia 2011 - şi totodată la “Balul Oamenilor de Afaceri”.
 

Evenimentul, ajuns la cea de a XIX-a ediţie, este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare. Ediţia din acest an a avut loc la restaurantul Mioriţa.

 

Cea de a XIX-a ediţie a Topului Firmelor a fost deschisă de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Ovidiu Silaghi, care şi-a prezentat invitaţii, a premiat cele mai de succes firme şi a transmis un mesaj de susţinere tuturor firmelor sătmărene, urându-le mult succes pe viitor.

 

În sală au fost prezenţi şi au luat cuvântul Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Daniela Culic.

 

Adrian Ştef a declarat în alocuţiunea sa că are un deosebit respect pentru firmele care rezistă an de an în top, chiar dacă în ultima perioadă o inițiativă privată înseamnă o dovadă de curaj. De asemenea i-a îndemnat pe cei prezenţi ca în parteneriat cu Consiliul Judeţean Satu Mare să susțină eforturile făcute pentru modernizarea sistemului sanitar sătmărean, pentru promovarea turistică a județului sau susținerea acțiunilor culturale.

 

Au mai fost prezenţi în sală subprefectul Cristian Sasu, viceprimarul municipiului Satu Mare Radu Roca, consilierii judeţeni Octavian Petric şi Virgil Enătescu, consilierul local Adrian Albu şi alţii. Invitat special la această ediţie a Topului Firmelor a fost Florin Ion Pogonaru, preşedintele Asociației Oamenilor de Afaceri din România.

 

Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma  catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi, totodatǎ, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

2675 vizite
Distribuie pe