Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Neamțu-i neamț!
SM Online  - Joi, 24 Martie 2016

Atacantul echipei Wolfsburg, Max Kruse, a fost dat afară din selecționata națională a Germaniei după mai multe incidente în care a fost implicat în ultima vreme în afara terenului de fotbal și după ce în trecut a mai avut probleme din cauze dependenței de Nutella.

Recent, el și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din Berlin și a sustras telefonul mobil al unei ziariste de la revista Bild, care-i poze cu camera aparatului.

Anterior, aflat probabil sub influența băuturilor alcoolice sau drogurilor, a “uitat” un pachet cu 75.000 euro cash într-un taxi. Norocul lui a fost că șoferul era neamț și l-a căutat pentru a-i returna banii, dar incidentele au ajuns la urechile conducerii federației germane de fotbal, care a reacționat în stil nemțesc.

De-altfel, lui Max Kruse i s-a mai atras atenția în trecut să renunțe la cantitățile impresionante de Nutella pe care le consuma, deoarece kilogramele în plus pe care le obținea astfel nu-l ajutau deloc în perfecționarea jocului său.

În urmă cu doi ani, Max Kruse a mai fost dat afară din naționala germană de fotbal, tot din cauza comportamentului bizar din afara terenului, iar în timp ce Meinschaft-ul câștiga Cupa Mondială din Brazilia, el participa la un turneu de poker în Las Vegas. 

Tags: max kruse  germania  nutella  
1278 vizite
Distribuie pe