Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Coolio a vrut să urce īn avion cu un pistol īncărcat. L-au arestat.
Florin Răchitan  - Duminica, 18 Septembrie 2016

L.A. nu mai e Paradisul Gangsterilor din anii ’90! Rapperul Coolio a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles în timp ce încerca să urce la bordul unui avion purtând în bagajul de mână un pistol încărcat.

Se pare că fosta vedetă de pe MTV, de pe vremea când încă nu exista nici Atomic TV, și-a petrecut ultimele două decenii în fum de iarbă la nivel high și n-a auzit că între timp au fost tot felul de chestii dure în lume, iar pe aeroport te caută acum și-n gaura c...

Pentru tinerii din ziua de azi, care nu știu who the fuck is Coolio, mai jos am băgat un videoclip pe care noi, ăștia bătrânii, făceam pe durii la majoratele ținute acasă la colegi, după ce împătuream frumos covorul persan al mămicii, că atuncea nu erau cluburi, numai discoteci cu bătăi.

Hit-ul e de pe coloana sonoră a unui film în care ariana Michelle Pfeiffer juca rolul unei profesoare repartizate la o școală dintr-un cartier cu populație “defavorizată social” și se străduiește să-i integreze pe jmekerași în societate, că atuncea mai credeam în de-astea.  

Tags: coolio  arestat  aeroport  


2014 vizite
Distribuie pe