Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
O patiserie din America este considerată “rasistă”, deoarece vinde prăjituri Oreo botezate Mr. President
Florin Răchitan  - Duminica, 16 Octombrie 2016

O patiserie din Portland, statul american Oregon, a devenit ținta unei campanii “antirasiste” după ce a pus în vânzare un sortiment de prăjituri tip cupcake, cu ingrediente specifice biscuiților Oreo, pe care le-a denumit Mr. President.

Activiștii antirasiști o acuză pe patroana patiseriei, Anjelica Hayes, că prin combinația dintre ingrediente și numele dat prăjiturii face referire la culoarea pielii președintelui Barack Obama.

Nu mică le-a fost surpriza denigratorilor când au aflat că Anjelica Hayes provine dintr-o familie multi-rasială, iar ideea numelui i-a venit după ce a aflat că prăjiturile preferate ale președintelui Obama sunt cele pe bază de biscuiți Oreo, astfel că nu a avut nici o intenție de natură rasistă.

Totuși, pentru a nu da mereu explicații la toți fraierii care n-au altceva de lucru, patroana a decis să schimbe numele prăjiturii în The Professional, sperând că nu va avea nimeni vreun motiv să se mai lege de patiseria ei.

A sperat degeaba. Acum, unii clienți au descoperit că o altă prăjitură cupcake pusă în vânzare la patiseria respectivă se numește The Intern (în traducere aproximativă – Asistenta) și sunt foarte siguri că prin acest nume se face aluzie la performanțele în materie de blowjob oferite fostului președinte Bill Clinton de către asistenta care se afla în practică la Casa Albă în timpul mandatului său, Monica Lewinsky. Deci iar e scandal! 

Tags: oreo  cupcakes  president  portland  oregon  
1593 vizite
Distribuie pe