Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
"HR la Superlativ" - Conferinta de resurse umane la Baia Mare
Maramures Business Club  - Vineri, 23 Iunie 2017

Cum sa gasesc oamenii potriviti pentru compania mea? Cum sa-mi loializez angajatii? Cum sa-I responsabilizez? Sunt intrebari care rasuna continuu in mintea fiecarui antreprenor sau specialist HR, iar raspunsurile la aceste intrebari reprezinta o adevarata provocare.

Maramures Business Club a imbratisat aceasta provocare si revine in atentia mediului antreprenorial cu un eveniment unic pentru regiunea Maramures - Satu Mare, intitulat "HR la superlativ" care, asa cum ii spune si numele, abordeaza una din cele mai stringent provocari ale antreprenorilor si anume: resursa umana. 

Acesta va avea loc pe 29 Iunie la Millenium Business Center din Baia Mare si se adreseaza specialistilor si managerilor din departamentele de HR, dar si antreprenorilor locali care se confrunta cu situatii specifice in recrutarea, loializarea si motivarea angajatilor. 

Principalele teme care vor fi abordate in cadrul conferintei sunt:

  • Recrutare si selectie. Modele de bune practici si trenduri;
  • Managementul conflictelor din cadrul echipelor
  • Motivarea angajatilor si cresterea gradului de retentie a acestora
  • Automatizarea si impactul tehnologiei in HR
  • Masurarea performantei angajatilor si planuri de cariera
  • Recrutarea in noua realitate a restrangerii bazei de persoane angajabile.

Participantii vor avea ocazia sa faca cunostinta cu 4 specialisti cu renume in domeniul resurselor umane din Romania si anume: 

  • Monica Soare: Managing Partner Artwin Consulting
  • Luiza Simion – Business Unit Manager Wyser [parte a Gi Group]
  • Aura Serea – Chief Talent Officer The KPI Institute
  • VioricaPacurar – Director Regional NN Asigurari de Viata SA

Cei care doresc sa descopere tainele HR-ului pot sa isi reserve locul la pretul de 120 lei, in limita locurilor disponibile, printr-un click aici:  https://goo.gl/c8kGBQ. 

Pentru detalii suplimentare despre eveniment vizitati site-ul oficial: https://maramuresbusinessclub.ro/events/hr-la-superlativ/

Conferinta powered by NN Asigurari de viata.

Parteneri: Logitech, GiGrup, Camera de comert si industrie Satu Mare

Partener tehnic: One IT

Partener Papetarie: Toby Office

Parnteri media: Transilvania Business, Business24, Glasul Maramuresului, Satumareonline.ro

Partener coffee-break: Casa Dobro

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din regiunea Maramures - Satu Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 4 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din aproximativ 50 de antreprenori si manageri preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

Tags: conferinta  hr  baia mare  
1030 vizite
Distribuie pe