Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
TOP 5 Business-uri PROFITABILE in care merita sa investesti anul acesta
SM Online  - Joi, 10 August 2017

In ciuda riscurilor pe care trebuie sa si le asume orice viitor antreprenor, anul acesta a fost inregistrata o crestere fara precedent a firmelor nou infiintate.

Statisticile arata ca in prima jumatate a acestui an au fost deschise aproximativ 79.200 de noi companii, cu aproape 31% mai multe comparativ cu anul trecut.

Fie pentru ca au fost manati de dorinta de a conduce propria afacere si de a renunta la programul rigid impus de angajatori, fie pentru ca au fost incurajati de proiecte precum “Start-up Nation” sau de alocarea fondurilor europene, cert este ca tot mai multi oameni se indreapta catre sectorul privat.

Daca si tu iti doresti sa renunti la locul de munca actual si sa investesti intr-un business, atunci ar trebui sa stii care sunt afacerile ce iti pot garanta succesul in anul 2017.

Iata care sunt cele mai profitabile business-uri, in care merita sa investesti:

1. Centru de printare si copiere

Deschiderea unui astfel de centru este, fara dubii, o afacere profitabila, care poate avea succes o perioada indelungata de timp. Daca alegi o locatie potrivita, de exemplu in apropierea universitatilor, colegiilor sau institutiilor publice, daca implementezi un sistem puternic si echipezi centrul corespunzator profilului de locatie, atunci un Copy Center poate fi business-ul cu care vei da lovitura anul acesta. Mai mult decat atat, faptul ca nu trebuie sa ai o pregatire speciala pentru a face profit pe urma unei astfel de afaceri si ca nu va trebui sa investesti prea mult in promovarea acesteia, reprezinta doua dintre avantajele majore care te pot incuraja sa optezi pentru aceasta idee.

2. Companie SEO si marketing digital

Este un lucru cat se poate de evident acela ca, in ultimii ani, tehnologia a evoluat si ca, datorita acestei evolutii, majoritatea oamenilor isi desfasoara activitatile in mediul online. Indiferent de serviciile pe care le presteaza sau de produsele pe care le comercializeaza, cele mai multe afaceri se regasesc si in spatiul virtual. Din aceste considerente, infiintarea unei firme prestatoare de servicii SEO si marketing online, reprezinta una dintre cele mai prospere idei de afaceri. In primul rand, prin intermediul unei astfel de companii, vei atrage o multime de clienti, intrucat oricine detine un site de prezentare sau un magazin online are nevoie de serviciile unei agentii de acest tip. In al doilea rand, un motiv intemeiat pentru care ar trebui sa investesti intr-un asemenea business, este acela ca din ce in ce mai multe persoane vor ajunge sa se dezvolte in online si, implicit, sa aiba nevoie de ajutorul unei firme specializate in web development. Cu alte cuvinte, daca vrei sa iti deschizi o afacere care sa aiba un parcurs progresiv, mult timp de acum inainte, aceasta este cea mai potrivita varianta.

3. Coffee shop

Chiar daca, in continuare, se deschid o multime de astfel de locatii, un coffee shop este o idee de afacere inedita, cu mult potential pentru viitor. Pe langa faptul ca nevoia si entuziasmul oamenilor de a consuma cafea vor fi intotdeauna in crestere, daca vei pune accentual pe cafeaua proaspat prajita si pe un mod diferit de a o servi, in mod cert, vei ajunge sa detii una dintre cele mai profitabile afaceri. Bineinteles, ca in cazul oricarui alt business, trebuie sa iti alegi cu grija zona in care iti vei deschide cafeneaua, astfel incat sa atragi clienti relevanti si, totodata, sa nu te afli in proximitatea concurentei. Daca vei tine cont de aceste lucruri, fara indoiala, vei ajunge un antreprenor recunoscut.

4. Salon de infrumusetare

Salonul de beauty este una dintre cele mai profitabile afaceri, intrucat toate doamnele si domnisoarele aloca o importanta deosebita felului in care arata. Acest lucru a reprezentat mereu o prioritate pentru ele si, avand in vedere toate produsele de infrumusetare care au revolutionat aceasta bransa, cu certitudine, interesul acestora va creste de la an la an. In plus, se pare ca nici domnii nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba despre ingrijirea personala, lucru care nu poate decat sa iti garanteze un drum ascendent in acest domeniu. Este de la sine inteles ca pentru a avea un business de succes, trebuie sa iti deschizi salonul intr-o zona buna a orasului in care locuiesti si sa pui la dispozitia clientilor tai o echipa formata doar din profesionisti.

5. Magazin online cu produse bio

Desi pare greu de crezut, afacerile cu produse bio reusesc sa inregistreze cresteri semnificative, chiar si in perioade economice dificile. Indiferent ca vorbim despre alimente, despre haine sau despre produse cosmetice, majoritatea oamenilor incearca sa adopte un stil de viata sanatos si, in consecinta, incep sa aleaga doar produse naturale. De asemenea, dezvoltarea unui astfel de business in mediul online are mult mai multe sanse de reusita, avand in vedere ca din ce in ce mai multi clienti si-au dezvoltat obiceiul de a face cumparaturile in acest mod. Drept urmare, infiintarea unui magazin online cu produse bio poate fi rampa ta de lansare si, totodata, ideea care iti va asigura un trai mai mult decat decent, o buna perioada de timp.

In concluzie, daca intentionezi sa infiintezi un business profitabil, cei mai important factori pe care trebuie sa ii ai in vedere sunt durabilitatea acestuia si importanta serviciilor oferite pentru necesitatile consumatorilor.

Tags: afaceri  investitii  antreprenori  
3158 vizite
Distribuie pe