Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Transport gratuit pentru sătmărenii care doresc să lucreze la Polipol Mobila Foieni
Polipol Mobila   - Sambata, 24 Februarie 2018

Reprezentanții societății Polipol Mobila au organizat sâmbătă, la Galeriile Auchan, o nouă sesiune de informare despre oportunitățile de angajare la unitatea de producție din Foieni pentru sătmărenii interesați de ”mai mult decât un loc de muncă”.

După cum ne-a informat directorul de marketing Diana Opre Zazula, prima sesiune de informare organizată la sfârșitul lunii trecute a avut succes, astfel că Polipol Mobila a deschis un traseu pe care asigură transportul gratuit pentru muncitorii care se deplasează din Satu Mare și împrejurimi până la fabrica din Foieni. Mai mult, pentru cei din localități mai îndepărtate, compania asigură chiar și spor de transport.

La fel ca data trecută, sătmărenii s-au arătat interesaţi atât de specializările în confecţii şi tapiţerie, sectoare în care se fac angajări în această perioadă, cât şi de condiţiile foarte atractive asigurate pentru muncitori la firma germană.

Angajaţii noi lucrează într-un singur schimb în perioada de şcolarizare (instruire), cu program zilnic între orele 8 – 16, iar firma asigură chiar și primă de instalare, de peste 1.000 de lei, pentru cei care au deja experienţă în sectoarele în care se angajează şi reuşesc să se integreze rapid în procesul de producţie.

Ca o noutate, Polipol Mobila oferă şi primă de recomandare, în valoare de 100 de lei pentru fiecare persoană recomandată de cineva care îşi îndrumă cunoştinţele în căutare de loc de muncă la firma germană.

CV-urile sau e-mailurile cu recomandări se pot trimite la adresa cariere@polipol.ro , iar informaţii suplimentare se găsesc pe pagina de Facebook a companiei sau la numărul de telefon 0261-805411.

3752 vizite
Distribuie pe