Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
3 cadouri pe care sa NU le cumperi unui barbat
SM Online  - Luni, 2 Aprilie 2018

Cu toate ca se spune ca doamnele si domnisoarele sunt mult mai greu de impresionat cand vine vorba de cadouri, si barbatii sunt la fel de pretentiosi.

Nici lor nu le place sa primeasca orice, mai ales ca, in zilele noastre, Internetul pune la dispozitie o varietate foarte mare de produse si poate da idei chiar si celei mai neinspirate persoane.

Asadar, daca urmeaza ziua unui prieten de-al tau sau poate chiar a iubitului, trebuie sa stii ce cadouri trebuie sa elimini de pe lista ta.

Citeste articolul si, cu siguranta, il vei gasi util.

Iata care sunt cadourile pe care NU trebuie sa le cumperi unui barbat:

1. Accesorii vestimentare

Fara indoiala, fiecare barbat are propriul stil vestimentar, iar accesoriile si le alege in functie de acesta.

De aceea, orientandu-te catre o esarfa, un papion, o cravata sau o pereche de butoni pentru camasa, s-ar putea sa se dovedeasca o greseala, pentru ca nu il vei vedea purtandu-le, chiar daca nu ti-a zis in fata ca ii displac.

In acest caz, este mai bine sa te orientezi, eventual, catre ceasurile barbatesti originale de la Megaplaza, intrucat vei gasi o gama variata si vei putea alege in functie de culoarea lui preferata sau, de ce nu, unul argintiu, care se potriveste la mult mai multe tinute.

2. Bilete la spectacole

Una dintre cele mai putin inspirate idei este aceea de a-i cumpara prietenului tau bilete la un spectacol pe care nu si-a dorit sa il vada sau de care nici nu a auzit, dar la care tu ai merge cu drag.

Asadar, nu te orienta in functie de gusturile tale, ci in functie de ale sale.

De exemplu, poti sa vezi oferta pentru un city break intr-un oras european pe care amandoi va doriti sa il vizitati si unde nu ati avut pana acum ocazia sa mergeti.

In acest mod, nu numai ca il vei surprinde, dar veti reusi sa petreceti cateva zile de neuitat impreuna.

3. Cosmetice barbatesti

Daca in cazul doamnelor si al domnisoarelor, acestea sunt binevenite oricand, un barbat nu le va aprecia in aceeasi masura. El isi stie mai bine gusturile in materie de cosmetice, dar si frecventa cu care le foloseste, motiv pentru care acestea ar putea sa zaca undeva, uitate intr-un dulap.

Cel mai bine este sa te reorietenezi, poate catre un gift card la magazinul lui preferat de unde sa isi poata cumpara ceea ce are cu adevarat nevoie. Astfel, nu numai ca isi va achizitiona ceva pe gustul sau, dar il va si purta sai folosi cu drag stiind ca a fost un dar din partea ta.

Asadar, cand vrei sa impresionezi un barbat si nu vrei sa gresesti in alegerea cadoului, asigura-te ca nu ii cumperi accesorii vestimentare, bilete la spectacole sau cosmetice. Ideal ar fi sa te orientezi catre un ceas de firma, o vacanta sau, de ce nu, catre un gift card.

2284 vizite
Distribuie pe