Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Tehnologia si impactul acesteia in cazinourile preferate
SM Online  - Joi, 5 Aprilie 2018
Suntem mari amatori de gadgeturi si mari consumatori de tehnologie. Alergam cu smartwach-uri, mergem la sala cu aplicatii – ca nu putem sa tragem de “fiare” fara sa stim cate calorii am ars - si facem poze cu drone. Suntem cool si trebuie sa aratam tuturor acest lucru.

Si dati-mi voie sa va impartasesc cel mai amuzant lucru. Saptamana trecuta, miercuri seara, primesc un telefon. Un prieten ma intreaba: “hai, ce faci, intri pe live? Ne-am adunat cu totii”.

Curios din fire, il intreb unde sa intru. “Facem o camera virtuala, mai vorbim si noi” - imi zice.  “Dar de ce nu ne vedem, in persoana?” – il intreb. “E mai cool asa”, mi-a raspuns.
I-am inchis telefonul.

Vreau sa intelegeti, nu sunt anti tehnologie. Recunosc importanta ei si rolul care il joaca in vietile noastre. Faptul ca poti sa iti iei biroul cu tine, printr-un telefon smart, sau ai probleme cu tensiunea si o bratara ti-o masoara constant – e un lucru extraordinar.
Si va marturisesc, iubesc jocurile. M-am distrat ore in sir cu o pereche de ochelari virtuali, intr-un joc ce construia o lume virtuala in jurul meu.

Dar placerea mea nevinovata ramane cazinoul. Nimic nu se compara cu experienta unei sesiuni live, iar daca mai adaugam si o serie de gadget-uri, distractia este garantata.
Incepand de la laptopuri performante si telefoane de ultima generatie, o lume vi se va asterne la picioare. Mi s-a parut incredibil cand am descoperit ca ma pot juca jocul preferat pe un smartwach si am ramas masca in momentul cand am repetat experienta cu o pereche de ochelari virtuali.

Gratie artistilor din spatele site-ului www.cazinoonline.com o recenzie despre cazinouri online, am aflat ca jocurile din cadrul operatorilor din Romania sunt perfect compatibile cu orice dispozitiv mobil, de genul telefon sau tableta. Foarte tare! 

Dar stiati ca primul calculator portabil a fost inventat de catre Edward Thorp, in anul 1962, din dorinta de a oferi jucatorilor sanse mai bune in cazinouri? Apoi, pe masura ce au trecut anii, au aparut si dispozitivele bluetooth. Inainte de a fi interzise in cazinouri, aceste dispozitive, cuplate cu o camera portabila, asigurau jucatorului de la masa un avantaj competitiv necesar pentru a face o gramada de bani.

In zilele noastre, imaginati-va faptul ca puteti bucura de o experienta imersiva, cu ajutorul realitatii virtuale. Tehnologia nu e noua, este deja disponibila, atat pentru PC, cat si pentru o serie de console: o pereche de ochelari, ce te transpun in alta lume.
Spre exemplu, nu suntem departe de realitatea augmentata, unde – daca am dori – am putea interactiona cu obiectele inconjuratoare.

Din confortul casei voastre, va puteti plimba pe holurile celui mai prestigios si luxos cazinou, puteti lua liftul pana la ultimul etaj si puteti admira orasul construit pentru voi. Dupa toatea astea, va relaxati la bar si dati un bacsis generos crupierului, pentru ca ati avut o seara buna.
Revolutia digitala a inceput si nu tine decat de noi sa o folosim pentru a ne imbunatati vietile, calitatea divertismentului si relatiile interpersonale.3727 vizite
Distribuie pe