Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
SURPRINZATOR! Iata cum s-au pregatit romanii pentru canicula din aceasta vara
SM Online  - Miercuri, 13 Iunie 2018

Vara anului 2018 va aduce o serie de surprize romanilor, ce trebuie sa se pregateasca pentru variatii termice, dar si pentru canicula si temperaturi peste medie.

Daca in luna iunie va puteti astepta la precipitatii abundente in unele zone ale tarii, iulie va aduce seceta si aer uscat foarte cald. Urmand indicatiile medicilor, incercati sa nu parasiti siguranta si confortul casei dumneavoastra, insa atunci cand trebuie sa o faceti,alegeti cele mai sigure si comode metode de a ajunge cu bine la destinatie.

De asemenea, este recomandat sa anticipati efectele caldurii, ale secetei si ale aerului cald prin masuri practice la locul de munca, acasa si pe strada. Hidratarea, alimentatia si tipul de imbracaminte pe care o purtati in aceasta perioada reprezinta primele aspecte carora sa le acordati o importanta considerabila, insa romanii au apelat si la alte masuri surprinzatoare pentru a intampina vara anului 2018.

O noutate pentru stilul de viata al acestora, statisticile confirma faptul ca investitiile pentru confortul casei si grija fata mediu se reflecta in achizitiile pe care tot mai multe persoane le-au facut in ultima perioada cu scopul de a combate efectele nefaste verii, dar si pentru a beneficia de avantajele aduse de soare si aerul liber.

Afla din acest articol ce masuri au luat romanii pentru a intampina vara in 2018:

1. Daca tot mai multi locuitori ai oraselor au optat pentru bicicletele electrice, in regiunile rurale, pentru casele de vacanta de la tara si din zonele muntoase, romanii s-au orientat catre scuterele electrice. Practice si foarte usor de utilizat, acestea au devenit in scurt timp mijloace de transport preferatel ale celor care doresc sa ajunga dintr-un loc in altul, rapid. Pentru vara aceasta, vezi oferta de scutere electrice si urmati tendinta lansata de foarte multi romani care prefera sa adopte un stil de viata sanatos si sa se bucure la maximum de natura. Veti constata imediat beneficiile investitiei, atat din punct de vedere financiar, cat si al sanatatii.

2. Ramanand in aceeasi sfera ecologica si practica, odata cu sezonul cald din 2018, romanii au ales sa isi instaleze si panouri fotovoltaice, utile in producerea de energie electrica folosind lumina soarelui. Acest mod ieftin de a deveni independent din punct de vedere energetic este apreciat de cei care au instalat panourile prin fonduri acordate de Uniunea Europeana si care pot confirma eficienta si utilitatea sistemelor pe termen lung. Panourile solare sunt, deci, o investitie avantajoasa la care puteti apela, indiferent ca locuiti la oras sau detinetio casa la tara, daca va doriti sa obtineti beneficii gratuite de pe urma caldurii abundente a soarelui, dar si in restul anului. In plus, reducerea costurilor de intretinere este semnificativa, amortizand rapid investitia initiala.


3. Crearea unei oaze de liniste si aer proaspat chiar in incinta casei este modalitatea simpla si inedita pe care au gasit-o romanii ca sa se poata ascunde de soarele dogoritor de pe timpul verii. Astfel, daca aveti la dispozitie o gradina sau un balcon larg si aerisit, este timpul sa investiti in sanatate si relaxare. Plantele preferate pot forma acum un zid eficient impotriva caldurii de afara, cu o investitie minima. Aceasta reprezinta si o alternativa benefica la plecarile costisitoare de la sfarsit de saptamana.

Pregatindu-va de temperaturile extreme ce se anunta pentru acest sezon estival, nu ezitati sa luati in calcul, la randul vostru, aceste masuri populare printre romani.

2864 vizite
Distribuie pe