Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Gothaer te indeamna sa fii responsabil
SM Online  - Joi, 20 Septembrie 2018

Desi oamenii refuza, de regula, sa se gandeasca la cele mai grave scenarii, trebuie sa fii constient de faptul ca esti raspunzator pentru toate actiunile tale.

Nu ai cum sa controlezi tot ce se intampla in jurul tau si nu e posibil sa eviti orice incident, insa ar fi ideal sa scapi de grija unor repercursiuni iredresabile.

Ritmul de viata cotidian te indeamna sa fii mereu in miscare, indus in diverse situatii, iar uneori acestea nu se prezinta atat de placute.

Intr-un ritm atat de alert, accidentele se pot produce la tot pasul si in momentele in care te astepti mai putin. De aceea, este foarte important sa ai o siguranta, care sa te scape de o mare parte din griji.

Cum poti deveni mai precaut?

Gandeste-te la o solutie prin care ai putea sa fii acoperit, atat tu cat si familia ta sau persoanele cu care interactionezi si  presteaza orice fel de serviciu pentru tine, in orice moment. Tu si cei dragi puteti fi expusi la un accident neprevazut pe strada, in curte, in casa, chiar si atunci cand mergi la cumparaturi, riscul de a se produce orice fel de paguba fiind foarte mare.

Cei de la Gothaer ofera multe variante de asigurari, special concepute pentru nevoile tale, pentru ca tu sa te simti in siguranta oriunde vei merge. Politele lor de asigurari inglobeaza o multime de avantaje si acopera cu usurinta daunele produse de evenimente neprevazute, din toate categoriile. Poate nici nu te-ai gandit ca  in timp ce mergi pe strada cu bicicleta poti sa lovesti pe cineva, nu neparat din neatentia ta. Sau mergi cu copilul intr-un magazin, unde acesta se repede asupra raftului cu jucarii si reuseste sa le rastoarne pe toate, producand daune. Exempele pot fi multe, deoarece situatii de acest gen de ivesc la tot pasul si i se pot intampla oricui.

In ce consta asigurarea GoResponsible?

Aceasta ofera o serie de acoperiri importante, in functie de nevoile tale. Datorita complexitatii sale, aceasta polita de asigurare tine cont de o serie lunga de evenimente de care poti fi responsabil direct sau indirect si poti sa optezi pentru diverse clauze, cum ar fi : acoperirea pagubelor pe care le poti produce atunci cand conduci o bicicleta, a celor produse de animalutul tau de companie sau a celor produse de cei care lucreaza la domiciliul tau, pentru diverse reparatii sau constructii.

Astfel, poti alege asigurarea Go Responsible cu siguranta ca vei fi acoperit in totalitate, in functie de modul in care iti doresti sa o personalizezi. Complexa si customizabila, asigurarea GoResponsible elimina o mare parte din grijile produse de riscurile la care esti supus constant.

Este important sa nu neglijezi eventualele consecinte si sa iei mereu in considerare varianta ca lucrurile se pot intampla mai putin cum iti imaginezi, sau te pot lua prin surprindere. Alege sa fii linistit, ca in cazul unui eveniment mai putin fericit sa poti  trece mai usor peste un astfel de impediment.

2324 vizite
Distribuie pe