Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Dubai: cea mai luxoasa destinatie turistica ce nu trebuie ratata
SM Online  - Miercuri, 17 Octombrie 2018

Unul dintre cele mai impresionante locuri de pe Terra, pe care merita sa il vezi cel putin o data in viata este Dubai, de aceea este recomandat sa cauti din timp cele mai bune oferte vacanta Dubai  pentru a te putea bucura de ceea ce poate fi vacanta vietii tale.

Dubai este situat in Deserul Arabiei si este unul dintre cele sapte emirate care alcatuiesc Emiratele Unite. In zilele noastre, este unul dintre acele locuri unde un numar din ce in ce mai mare de vizitatori aleg sa vina, in special datorita faptului ca este o destinatie exotica noua si diferita, care atrage prin facilitatile oferite, dar si prin ceea ce poate fi numita aventura Orientului Mijlociu ce ofera un stil de viata cosmopolit. Acesta este cel mai frumos si curat oras din Orientul Mijlociu, iar principala activitate este turismul, de aceea se pun la dispozitia turistilor numeroase activitati sau locatii care nu merita ratate.

Orasul este situat pe o coasta marginita de desert, de aceea temperaturile pot fi extreme, iar cea mai buna perioada cand merita vizitat este din octombrie si pana in mai, cand temperaturile au o valoare intre 20-25 grade Celsius.

De asemenea, Dubai poate fi considerata capitala sporturilor, aici fiind gazduite evenimente internationale legate de golf, curse de cai, golf, rugbi sau navigatie.

Un simbol al orasului este hotelul Burj al Arab, cotat cu 7 stele, care a fost construit pe o insula artificiala, iar forma acesteia de palmier poate fi recunoscuta de oricine.

Exista foarte multe locuri care merita toata atentia atunci cand alegi un sejur Dubai,  iar printre acestea pot fi enumerate Bazarul de aur, un loc unde magazinele de bijuterii se afla unul langa altul. De asemenea, poti alege sa ai parte de aventura optand pentru un safari in desert, aceasta fiind cel mai bun mod prin care poti descoperi desertul. Pentru doritori, exista posibilitatea de a petrece noaptea in unul dintre corturile beduinilor.

Dubai a inceput sa fie recunoscut si pentru viata de noapte extravaganta, aici fiind deschise foarte multe baruri si restaurante, care sunt deschise celor care sunt cazati in anumite hoteluri Dubai, insa vizitatorii trebuie sa stie ca este ilegal sa poarte asupra lor alcool.

Orasul pune la dispozitia tuturor numeroase locuri de cazare in hoteluri de lux, la tarife mult mai mici decat se gasesc in Europa, toate acestea oferita numeroase facilitati care combina confortul cu luxul oriental.

Dubai este recunoscut si pentru celebra plaja Jumeirah, care este situata pe coasta Golfului Arabic si are plajele in forma de palmier, insa exista si un renumit centru de schi, sanius sau snowboard, unde inauntru va puteti bucura de zapada si frig, la cateva grade sub zero.

Pentru a vizita Dubai este necesara viza, care este obtinuta cu ajutorul companiei aeriene cu care zburati, insa tot felul de informatii necesare si utile puteti afla din diverse advertoriale despre acest minunat oras.

2792 vizite
Distribuie pe