Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
GRB Wash – cea mai modernă spălătorie auto din Satu Mare
SM Online  - Miercuri, 16 Octombrie 2019

Nu demult s-a deschis pe strada Liviu Rebreanu nr. 29 cea mai modernă spălătorie auto din Satu Mare, iar clienții care au apelat deja la serviciile ei au numai cuvinte de laudă, postate pe pagina de Facebook a acesteia.
GRB Wash oferă servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul curățătoriei auto, atât interior, cât și exterior, dar și curățătorie chimică pentru banchete, scaune și plafon, fiind singura spălătorie care oferă garanție la spălarea plafonului, clienții fiind asigurați că acesta nu se va dezlipi și nu va fi distrus. Pentru toate acestea se folosesc utilaje de cea mai nouă generație.
Parbrizele și geamurile autovehiculelor sunt spălate cu soluție specială, nu doar șterse cu laveta, siliconul pe cauciucuri este inclus, la fel ca și parfumul răspândit peste tot în interior.Până spală băieții mașina, clienții au posibilitatea să-și petreacă timpul în sala de așteptare amenajată ca o cafenea elegantă, cu automate de cafea și sucuri, precum și un spațiu de joacă pentru copii.
Și asta nu e tot! GRB Wash oferă și servicii profesionale de curățare a tapițeriilor, chiar la domiciliul clientului.  Sunați la 0752 280 076 și GRB Wash vă răspunde cu promptitudine!

15710 vizite
Distribuie pe