Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Cele mai bune strategii de pariere pe tenis
SM Online  - Miercuri, 15 Ianuarie 2020

Vrei să devii un jucător de tenis mai profitabil? Atunci, citește cu atenție cele mai bune strategii de pariere pe tenis. În acest articol vom vorbi despre diferitele metode de a găsi cote de valoare la pariurile pe tenis.

Acesta este motivul pentru care îți vom oferi un articol complet despre cum să creezi strategii profitabile pentru a plasa Betano pariuri, specificând aspectele fundamentale ale pariurilor pe tenis, precum: pariuri pre și live, cote de valoare, analiza calitativă a meciului de tenis și momentul / încrederea jucătorilor.

Care sunt cele mai bune strategii pentru a paria pe tenis? Acest răspuns este foarte simplu: cele mai bune strategii încearcă să găsească oportunități și cote de valoare pe termen lung.

Prin urmare, pentru a crea strategii noi sau maximizate deja utilizate, trebuie să analizăm aspectele fundamentale ale pariurilor la tenis. Apoi, în continuare, vom enumera aspectele pe care trebuie să le analizăm pentru a crea o strategie profitabilă de pariere pe tenis.

Crearea modelele tehnice, tactice și mentale ale jucătorilor de tenis

Ca parior pe tenis, trebuie să pui la punct modelele tehnice, tactice și mentale ale jucătorilor de tenis. Și cu aceste informații bine definite, poți crea cea mai bună strategie de pariere pe un jucător anume.

Cum creezi modelele? Singura modalitate este să te uiți la meciurile de tenis, adică să cunoști bine jucătorii. Trebuie să urmărești multe meciuri, adică să cunoști modelele tehnice, tactice și mentale ale jucătorului de tenis ales.

Bazează-te pe starea și încrederea jucătorului

Este esențial să cunoști starea actuală a jucătorului de tenis din sezon. Tenismenul trece printr-o perioadă bună? Sau tenismenul pierde meciuri care îi pot scădea încrederea?

Încrederea este un aspect fundamental pentru jucătorul de tenis. În momentele decisive ale unui meci de tenis, dacă jucătorul NU este încrezător în tenisul său, va face mai multe greșeli și, pe termen lung, va pierde mai multe meciuri.

Prin urmare, o strategie bună este să pariezi pe tenismenul care are mare încredere în acea perioadă a sezonului, deoarece șansele sale de a juca bine în momentele decisive sunt mai mari.

Fă o analiză a aspectului mental al jucătorului

Analiza comportamentului jucătorului este unul dintre cele mai importante aspecte ale pariurilor la tenis. De exemplu, jucătorii de tenis care nu joacă mereu la fel sunt foarte greu de citit, pentru că sunt imprevizibili. Cu toate acestea, jucătorii a cărora stare mentală este mai bună sunt mai ușor de citit.

De aceea, este foarte important să cunoști jucătorul pentru a defini o strategie profitabilă pe termen lung.

Cum găsești cote de valoare? Trebuie să cunoști caracteristicile turneelor ​​de tenis

Calendarul tenisului cuprinde 69 de turnee distribuite în 31 de țări diferite, din ianuarie până în noiembrie. Prin urmare, este important să cunoști principalele caracteristici ale turneelor ​​pe care urmează să pariezi și să înțelegi cum pot schimba aceste aspecte performanța jucătorilor.

Un bun exemplu al condițiilor meteo și de joc diferite îl constituie turneele Masters 1000 de la Madrid și Roma. Ambele turnee se joacă pe zgură, însă, la Madrid, condițiile sunt mai rapide datorită altitudinii de 667 de metri. La turneul de la Roma, condițiile sunt diferite, jocul este mult mai lent și tipic pentru terenurile de zgură.

Prin urmare, atunci când analizezi o cotă de valoare, trebuie să iei în considerare condițiile diferite ale turneelor ​​de tenis.

Prioritate pentru pariuri live

Este mult mai ușor să faci o analiză calitativă în timpul jocului, privind și analizând performanțele jucătorilor și apoi să vizualizezi piața pentru a găsi cote de valoare. Prin urmare, îți recomandăm ca majoritatea pariurilor să fie în timpul meciului, în direct.

Evită pariurile pre-live

Este foarte complicat să cauți informații anterioare despre jucători și condițiile turneului. În plus, este mult mai dificil să găsești cote de valoare în pre-live.

Prin urmare, îți recomandăm să nu faci multe pariuri înainte de meciuri, pentru că fără cunoștințe și experiență în pariuri, este foarte dificil să efectuezi o analiză de calitate pentru a face un pariu de valoare în pre-live.

 Care este strategia pe care ar trebui să o folosești pentru a paria pe tenis?

Nu ar trebui să folosești strategii predefinite. Trebuie să cauți oportunități de valoare folosind aspectele fundamentale ale pariurilor de tenis pentru a face cea mai bună analiză a meciurilor de tenis și a jucătorilor.

Tenisul este un sport fantastic pe care poți paria. Apar multe oportunități în timpul fiecărui meci, trebuie doar să profiți de ele. Pe baza detaliilor enumerate în articol, cu siguranță vei găsi multe pariuri de valoare. Mult succes!

5406 vizite
Distribuie pe